VEČERAS JE MLAD MJESEC U RAKU, ASTROLOZI OTKRILI ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK ZODIJAKA: Svima je pogodilo, NAJTAČNIJE PREDVIĐANJE

Kiosk
VEČERAS JE MLAD MJESEC U RAKU, ASTROLOZI OTKRILI ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK ZODIJAKA: Svima je pogodilo, NAJTAČNIJE PREDVIĐANJE
.

S Mjesecom u Raku je važno da se poslože stvari iz prošlosti kako bi se dalje išlo neometano, da svoje emocije najprije sebi pojasnimo, zatim ostalim akterima naših priča te da ništa ne ostavljamo zakopano pod tepihom. Mjesec u Raku će izvući iz nas najdublje skrivane tajne, potrebe, nadanja, doći ćemo do srži nekih naših odluka i moći ćemo ih sagledati s vremenske distance kako bi o njima dali sud

Mladi mjesec u Raku je ono što nas očekuje tijekom sutrašnjeg dana, 10.07., egzaktnu konjunkciju Sunca i Mjeseca imamo sutra u zoru, na 18. stupnju znaka. Kao što znamo, mlađak nosi energiju novog početka, novih prilika, šansu da pokrenemo stvari na koje se dugo čekalo i u njima ostvarimo dobre rezultate.

Ovog puta, mlad Mjesec nam je u znaku Raka u kojem pokreće pitanja emocionalne, obiteljske, financijske stabilnosti. Mjesec u Raku nam donosi fokus na sva pitanja koja se tiču naše duboke ukorijenjenosti.

screenshot-14

S Mjesecom u Raku se pokreću silni razgovori o prošlosti, raznih uloga koje su ljudi u njoj imali, pogled preko ramena nas vodi do roditelja koji su imali razne utjecaje na naš svijet. Od aspekata koje Mjesec bude gradio ovisi i lakoća s kojom ćemo ići naprijed.

S Mjesecom u Raku je važno da se poslože stvari iz prošlosti kako bi se dalje išlo neometano, da svoje emocije najprije sebi pojasnimo, zatim ostalim akterima naših priča te da ništa ne ostavljamo zakopano pod tepihom.

Mjesec u Raku će izvući iz nas najdublje skrivane tajne, potrebe, nadanja, doći ćemo do srži nekih naših odluka i moći ćemo ih sagledati s vremenske distance kako bi o njima dali sud.

Mlađak u Raku pogoduje rješavanju pitanja kupoprodaje nekretnina, preseljenja, kao i malim obiteljskim poslovima i poduzećima. Ukoliko imate namjeru da s nekim iz obitelji pokrećete poslovnu suradnju, sada ćete o tome otvoriti karte i razmotriti detalje

Jedino što se ne preporučuje kada je Mjesec u Raku je priča o starim sukobima, neriješenim imovinsko pravnim odnosim familiji i slično, jer je krv uzavrela, s Mjesecom u Raku su emocije podignute na najvišu razinu i tu nitko ne koristi racio pa je šteta veća od potencijalne koristi.

U trenutku Mlađaka tranzitni Jupiter je trigonski orijentiran ka njemu što će pospješiti zakonska rješenja i procedure u pogledu nekretnina, suradnje sa strancima, inozemstvom generalno. Dobar moment je i za sve vrste ugovora i dogovora koji se tiču obiteljskih firmi i slično.

Opozicija s retrogradnim Plutonom će djelovati na stare drame i strahove, te pokušati da nas ponovo pokori i drži kao taoce.

Zapamtimo – niti smo mi isti, kao u vrijeme naših najvećih stresova – niti su okolnosti približne!

Isti je jedino strah da se neki ishodi ne ponove! Oduprimo mu se smirenošću.

Na emotivnom planu je ovo moment u kojem smo osjetljivi na nadražaje i provokacije, te će mnogi pokazati ishitrene reakcije i promjenjivo raspoloženje. Čuvajmo se toga i ne reagirajmo, ako želimo sačuvati vlastiti mir.

Trigon Mjeseca s Neptunom u Ribama uz sekstil s Uranom u Biku donosi iznenađujuća zaljubljivanja, brze preokrete situacije i spajanja onih čije duše dugo funkcioniraju kao jedna, ali su ih okolnosti često odvajale.

Mars i Venera u Lavu svojim vatrenim plesom donose žar i jaku strast, potrebu da se nešto definitivno nazove “našim”, obilježi i pokaže kao najvredniji “trofej

Efekti lunacije se osjećaju dva tjedna, do one naredne!

A gdje svaki znak očekuje nov početak s ovim mladim Mjesecom?

OVAN – važni momenti vezani za kuću, obitelj, emotivnu situaciju. Mogućnost preseljenja ili sređivanja stvari vezanih za nekretnine.

BIK – Novi ugovori, putovanja, prilike za poslovnu suradnju s ljudima koje preporuče članovi obitelji.

BLIZANCI – Vrijeme je za smirenje uma i sređivanje misli kao i financijskih prilika. Nov poslovno financijski početak.

RAK – Financije i emocije su trenutno vaša glavna preokupacija, a nebo nudi širok spektar rješenja koja vam idu u prilog! Uzmite sve, pripada vam!

LAV – Povlačite se da razmislite o svemu što vas je duže vrijeme mučilo i donesete finalni sud.

DJEVICA – Novi prijatelji kao i planovi vezani za financije ulaze u vas svijet! Iskoristite ih! Povoljan period u ostvarenju zelja!

VAGA – Vrijeme u kojem morate odlučiti nešto po pitanju vaše poslovne pozicije i jednog roditelja.

ŠKORPION – Putovanja, promjene uvjerenja koje će vam pomoći da kroz život idete nesputano su tu. Vrijeme za ljubav i zadovoljstvo kroz istu!

STRIJELAC – Rješavanje pozajmica, naslijeđa, partnerove financije su u fokusu. Vratite i platite kome što treba i isto očekujte.

JARAC – Novi poslovni početci, ugovori i dogovori slijede! Mnogi pripadnici znaka donose odluke po pitanju braka i veza.

VODENJAK – Odluku o obraćanju pažnje na svoje zdravlje duže odlažete, a sada je trenutak da je finalno implementirate. Promjene poslovnih suradnika.

RIBE – Ljubav kuca na vaša vrata, a vi je spremnije nego ikada puštate u svoj svet! Slobodnima mogućnost ulaska u vezu, a onima koji su u vezi, zadovoljstvo, uživanja, putovanje kao i potencijal za prinovu!

Gdje god ovaj mlad Mjesec bio u vašem natalnom horoskopu, jedno je sigurno, pitat će vas što su vaše najdublje emocije i prema kome idu. Razmislite o tome.

Sretno!

Ne propustite