ISPOVIJEST

"Prije braka sam napravio grešku"

Objavljeno:23.06.2021 - 16:28
A A A Times Arial

"Napravio sam grešku prije braka. U braku sam sa jednom prelijepom ženom već 10 godina, imamo jednu prekrasnu kćerku i baš nam je lijepo. 

Sjećam se, još davno prije, da smo ludovali, zabavljali se. Došlo je i to vrijeme, zaručio sam je, ona je rekla “Da”. Bio sam presrećan momak.

sad-man

Prošlo je nekoliko mjeseci i već smo se spremali za naše vjenčanje. Bio je to dan prije svadbe. Izašao sam sa drugarima u neku kafanu, tamo smo slavili što se sutradan ženim, bili su srećni zbog mene. 

sad-man-613371

Malo se to i omaklo, zapili smo se previše. Kasnije prišla mi je jedna devojka, bila je malo mlađa od mene. 

Ispričao sam joj kako se sutra ženim, čestitala mi je na tome. Kasnije smo završili kod nje u stanu, ljubeći se, ali ništa dalje od toga.

sad-man

Nisam se osjećao nimalo krivo zbog toga. Ujutro sam se probudio oko 6 sati. Ona je već skuhala kafu i napravila mi doručak. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odijelo. 

sad-man

I sjećam se, na izlasku iz stana kako mi je rekla “Srećno u braku, čuvaj svoju ženu i voli je, vidim da si dobar čovjek i vjerujem da ćete uspeti”. Samo sam pocrvenio i otišao. "

young-handsome-sad-man-sits-in-car-on-place-for-driver-and-thinks-r7a56dxze-thumbnail-full08

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!