ODMAH NABAVITE OVU BILJKU, ZA NJU KAŽU DA DONOSI BRDO PARA: Stavite na JEDNO MJESTO u kući, NEĆETE SE POKAJATI

Kiosk
ODMAH NABAVITE OVU BILJKU, ZA NJU KAŽU DA DONOSI BRDO PARA: Stavite na JEDNO MJESTO u kući, NEĆETE SE POKAJATI
.

Prema feng šuiju važno je da stavite drvo novca na pravo mjesto u kući - tek tada će početi da privlači obilje i ispunjava želje!

U feng šuiju postoje razne biljke za koje se veruju da imaju moć privlačenja određenu energiju. Dok je orhideja neprikosnovena za ljubav, krasula se naziva "Drvo novca" jer se smatra da privlači obilje i bogatstvo.

screenshot-14

Položaj biljke u vašem domu, kao i način na koji je postavljena može značajno uticati na to da li će krasula imati pravo dejstvo, ističu feng šui stručnjaci.
Otkrivamo gde treba da stavite svoje Drvo novca, odnosno krasulu i maksimalno je iskoristite za ostvarenje finansijskih želja:

Prema tradicionalnom feng šuiju jugoistočni deo kuće ili kancelarije idealna je lokacija za krasulu. Ovaj deo doma naziva se još i "ugao novca", pa je prirodno da biljku obilja postavite u taj kutak.

Važno je da biljka ima dovoljno svetlosti i da je redovno negujete. Najlošiji delovi kuće u kojima zaista prema feng šui pravilima ne treba držati krasulu jesu kupatilo i "ljubavno područje", odnosno severozapadni deo kuće. 

Izvor:Mondo

Ne propustite