ISPOVIJEST

"Udala sam se ima godina"

Objavljeno:22.06.2021 - 15:34
A A A Times Arial

"Udala sam se ima godina, živimo u zajednici. Ispoštovala sam muža po pitanju toga biti ćemo skupa ima nas više zezati ćemo se kuhati smijati mada nije tako baš kao u mojoj glavi. 

Muževi roditelji su grozni prema mojima, oni su dosta ozbiljni a moji veseljaci. 

Ne vole mi doći ubi me to ne mogu spavati. Jednom je tata došao sam i sjedio sat vremena a moj uobraženi svekar nije ni riječ progovorio. 

Sreća bio je djed od muža i oni su se baš ispričali djed legenda. Kada je moj tata krenuo umišljenko je rekao"Sjedi još" samo to zamislite. Kada smo se vozili tata je pustio suzu što sebi nikada neću moći oprostiti. Moj divni tata me pitalo-"Jel uvijek ovako" na što sam rekla jeste a nije.

ispovijest

 Zapravo kada dođe ko je njima bitan to osmjeh to zezancija neke teme kada su moji šute. Na što je moj divni tata rekao -"Nemoj im dizati frku da ne ispadne problem jer svekar ima dijabetes da mu ne bi bilo loše". Šta reći tati na ovo divan je divan volim ga životom. Šta da radim gušim se ne mogu više!"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!