LIJEPA ŠEHERZADA PRIJE 4 SATA OTKRILA SPOL BEBE - udebljala se 16 KILOGRAMA: Evo kako izgleda na slikama (FOTO)

Kiosk
LIJEPA ŠEHERZADA PRIJE 4 SATA OTKRILA SPOL BEBE - udebljala se 16 KILOGRAMA: Evo kako izgleda na slikama (FOTO)
-

Lijepa glumica je u martu rodila sinčića Han, ali 'šuškanja' o krahu braka jednog od najpopularnijih turskih parova, 50-godišnjeg Halita Ergença i njegove 12 godina mlađe supruge Berguzar Korel, nisu prestajala sve dok prije dva mjeseca nisu objavili da očekuju treće dijete.

Berguzar Korel, glumica poznatija kao lijepa Šeherzada, objavila je tada na Instagramu da sa suprugom Halitom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete.

Posljednje tri godine je nismo gledala u televizijskim projektima, a onda, kada je počela snimati novu seriju, istu je morala prekinuti jer je ostala u blaženom stanju.

Iako trudnoću nisu planirali te ih je iznenadila, izvori bliski supružnicima kažu da su veoma sretni zbog još jedne bebe koja će stići u porodicu.

Ona je nedavno izjavila za medije da se u trudnoći udebljala 16 kilograma, ali da su to sve slarke brige. Glumica je prije nekoliko sati na Instagramu objavila da na svijet stiže djevojčica. Pogledajte fotografije koje je objavila na linku ispod: 

 

Ne propustite