ZABAVAN TEST

SLATKA ČAROLIJA, izaberite TORTU koja vam se najviše dopada: Saznajte šta vas to MEDENO OČEKUJE U NAREDNOM PERIODU, test koji je svima pogodio

Objavljeno:14.06.2021 - 09:33
A A A Times Arial

Da vidimo šta Vam to izbor torte sa slike sprema u ljubavnom segmentu tokom narednog perioda. Iskoristite trenutke i uživajte kao nikada ranije…

torta

1# TORTA

Izbor ove torte Vam sprema u narednom periodu niz divnih ljubavnih trenutaka kraj prave ljubavi. Ovo je period kada se sve mijenja i kada ćete više nego ikada uživati kraj voljene osobe. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, ovo će biti trenuci neopisive sreće i kada se apsolutno sve mjenja.

UKOLIKO STE ZAUZETI
Sve nesuglasice iz prethodnog perioda ćete rješiti bez ikakvog problema. Ovo će biti period kada ćete shvatiti da već kraj sebe imate pravu ljubav za cijeli život. Nije Vam potrebna veća sreća od te da ste ispunjeni kraj osobe koja Vas voli i poštuje.
 
UKOLIKO STE SLOBODNI
Upoznaćete nekog nevjerovatnog ko će neočekivano ući u Vaš život. Mjeseci i dani pred Vama će Vam donijeti nevjerovatne trenutke i napokon ćete pronaći svoju najveću sreću za cijeli život. SLATKA ČAROLIJA Vam sprema posebne trenutke, samo treba da ih ispunite srećom.

 
2# TORTA

Izbor ove torte svima koji ste je izabrali donosi u narednom periodu niz divnih trenutaka koji će Vas ispuniti u apsolutno svakom pogledu. Ovo će biti period kada ćete biti istinski ispunjeni u ljubavi i kada će ta sreća zaista trajati cijelog života.Vrijeme je da Vas sreća pogleda u ljubavi.

UKOLIKO STE ZAUZETI
Vaš partner će uraditi mnogo toga kako bi Vas usrećio i kako bi bili ispunjeni zajedno. Romantični trenuci će Vas zaista usrećiti kraj partnera i napokon ćete biti sigurni da već imate pravu osobu kraj sebe. Život je kratak, uživajte maksimalno kraj voljene osobe.

UKOLIKO STE SLOBODNI
Neko poseban će ući u Vaš život i ispuniti svaki zajednički trenutak. Sudbina će Vas nagraditi pravom osobom za cijeli život koju ste tako dugo čekali. Vrijeme je da za cijeli život budete beskrajno srećni i da sve što želite, to i ostvarite kraj prave osobe. Za sve slobodne, ovo će biti period kada će Vas prava osoba ispuniti.

3# TORTA

Vaš izbor torte Vam tokom ovog mjeseca i narednog perioda poručuje da Vam se spremaju divna ljubavna dešavanja. Sudbina će Vas ispuniti kraj prave osobe koja će Vas istinski ispuniti, poštovati i voljeti. Ta osoba će uraditi sve da Vas ispuni i da sve bude bolje nego ikada u Vašem ljubavnom segmentu.

UKOLIKO STE ZAUZETI
Vaš partner će odlučiti ukoliko ste u ozbiljnoj ljubavnoj vezi da je vrijeme da to ozvaničite brakom. Ljubavni segment Vam sprema nevjerovatne trenutke kraj prave osobe i treba da se posvetite maksimalno jedno drugom. Oboje zaslužujete da budete beskrajno srećni i ispunjeni zajedno.

UKOLIKO STE SLOBODNI
SLATKA ČAROLIJA Vam donosi nevjerovatne ljubavne trenutke za sve koji ste slobodni. Neko koga već duže vrijeme poznajete, oduševiće Vas. Staviće Vam do znanja koliko mu je stalo do Vas. treba da se prepustite divnim osjećanjima i trenucima. Ovo je vaš zajednički period, stoga uradite sve da zajedno budete ispunjeni.

(Ljubavna-adresa)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!