BOGATSTVO I SREĆA ZAVISE OD OVOG MJESTA U KUĆI: Dobro pazite šta tu držite, JEDNA GREŠKA VAM MOŽE IZBITI NOVAC IZ DŽEPA

Kiosk
BOGATSTVO I SREĆA ZAVISE OD OVOG MJESTA U KUĆI: Dobro pazite šta tu držite, JEDNA GREŠKA VAM MOŽE IZBITI NOVAC IZ DŽEPA
.

Rješenje je jednostavno, ovo može svako a zaista pomaže!

Feng šui je čuvena i drevna kineska filozofija uređenja prostora tako da se privuče dobra, a izbaci loša energija. U skladu sa tim, stručnjaci za feng šui otkrili su koje stvari privlače lošu sreću i energiju - a rješenje je lako!

screenshot-18

Razbacana obuća, kaputi, jakne, torbe... To su stvari koje najčešće stoje blizu ulaznih vrata i kao po nekom pravilu, često su razbacane.

Stručnjak za feng šui Suzan Ču savetuje da što pre sredite taj nered i stvari složite tako da budu lepo organizovane jer nered blizu ulaznih vrata blokira ulazak pozitivne energije.

Naravno, nećete se riješiti tih stvari, već ćete naći rešenje. Police i ormari za predsoblje, kao i cipelarnici, mogu biti lijep ukras vašeg predsoblja a ujedno će riješiti problem protoka energije.

Klupe i stolice za predsoblje su takođe lijepa i korisna rješenja, ali mnogi ih vremenom "pretvore" u čiviluk. Nemojte na klupu ili stolicu bacati stvari, već nabavite dekorativne kutije koje mogu stajati ispod njih. U njima možete držati cipele i druge sitnice koje se često "vuku" po predsoblju.

Stručnjak za feng šui Karen Rauh Karter ističe da su hodnici poput arterija doma, pa definitivno ne želite da budu začepljeni gomilom stvari.

Ormari, cipelarnici, komode i klupe za predsoblje ne moraju biti skupi već možete kupiti i polovne, a lijepe i funkcionalne.

Ne propustite