KAŽU DA 3 TRIKA SA ŠPORETOM PRIVLAČE BOGATSTVO: Važno je gdje stoji i da li na njemu kuhate vodu za kafu, OBRATITE PAŽNJU

Kiosk
KAŽU DA 3 TRIKA SA ŠPORETOM PRIVLAČE BOGATSTVO: Važno je gdje stoji i da li na njemu kuhate vodu za kafu, OBRATITE PAŽNJU
.

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu, kad je reč o feng šuiju, drevnoj kineskoj veštini i filozofiji uređenja prostora sa ciljem protoka pozitivne energije. U kuhinji se provodi dosta vremena i ona je često mesto okupljanja porodice i prijatelja.

Ključni predmet u ovoj prostoriji jeste šporet, na koji se odnosi najviše feng šui saveta.

screenshot-10

Šporet predstavlja vašu finansijsku situaciju, karijeru i kako je najbolje da se hranite da biste bili što uspešniji. Jedna od najvažnijih stvari koju treba da uzmete u obzir jeste njegovo mesto u kuhinji. Da biste kontrolisali svoju finansijsku situaciju i domaćinstvo, trebalo bi da šporet stoji na takvom mestu da kada kuvate vidite vrata, ali da niste u ravni sa vratima. To vam omogućava da imate kontrolu nad svojim životom, karijerom i finansijama, da privlačite dobre prilike, kao i da održavate dobru energiju u porodici.

Međutim, kako često nije moguće promeniti mesto šporetu, možete da stavite ogledalo na mestu koje vam omogućava da vidite vrata iza sebe dok kuvate.

U feng šuiju, više ringli na šporetu predstavlja više mogućnosti i izvora bogatstva, a samim tim i veći prosperitet i uspeh u karijeri. Da biste povećali mogućnosti za bogatstvo, povećajte broj ringli! Imajte ovo u vidu kada kupujete nov šporet. Ako je ikako moguće, potrudite se da izbegnete male šporete sa dve ringle, već kupite šporet sa četiri ringle.

Ako niste u prilici da kupite nov uređaj, pribegnite triku sa ogledalima. Udvostručite broj ringli tako što ćete postaviti ogledalo na mesto u kojem će se ogledati, a samim tim i stvoriti iluziju da ih je više.

Šporet (a samim tim i ringle) predstavljaju vaše bogatstvo i finansijsku situaciju. Većina nas najčešće koristi uvek iste ringle, a da o tome i ne razmišljamo.

Ukoliko želite da privučete energiju novca i obilje poslovnih prilika u vaš dom, rotirajte ih. Bitno je da neke ne ostanu neupotrebljene, kako ne bi došlo do blokiranja finansija.

Takođe je važno da šporet koristite svakodnevno. Čak i ako niste planirali da kuvate, stavite samo vodu da proključa, to će vam pomoći da aktivirate bogatstvo i karijeru.

Ne propustite