SJEĆATE LI SE NJEGA? MALI MIŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS IMA 46 GODINA: A evo kako izgleda

Kiosk
SJEĆATE LI SE NJEGA? MALI MIŠA IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS IMA 46 GODINA: A evo kako izgleda
-

Svi se dobro sećaju čuvenog filma “Kakav deda takav unuk” i unuka Miše Pavlovića koji sa svojim dedom Živoradom Žikom Pavlovićem, prolazi brojne avanture. Međutim, malo je poznato kako danas izgleda Miša, odnosno u realnom životu Mihailo Jevtić koji se više ne bavi glumom.

Nakon njega u toj ulozi našli su se Boris Milivojević i Nikola Kojo.

Njemu je ovo bila prva uloga u životu koju je na kastingu dobio, a tada je imao svega osam godina. Ubrzo nakon ove uloge dobio je još nekoliko, a jedna od značajnijih je ona u seriji “Sivi dom”. Tada popularni Miša koga su prepoznavali na ulici zbog igranja u legendarnom filmu dobija angažman u pozorištu, ali poslije nekoliko godina odlučuje da napusti daske koje život znače.

ask9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrrn01eqv8vyjlhotq3mjnlodq5m2u3n2uzzjg5y2zknmmwn2u3ngiuanbnkzmczqswaieaaq

Mihailo danas ima 46 godina, stvara muziku, ali takođe se bavi izradom veb aplikacija i sajtova.

Kako piše na Fejsbuk stranici, Mihailo je rođen u Beogradu 1975. Sa šest godina primljen u dečji dramski studio RTB-a i sljedećih 18 godina snima za televiziju i film i igra u beogradskim pozorištima. Poslije toga se povlači i radi kratke filmove.

05192020094336

Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisuje akademiju koju napušta u toku druge godine studija. Od instrumenata svira violinu, klavir i gitaru.

Ne propustite