OVO JE SIGURAN ZNAK DA JE MEĐU VAMA GOTOVO: Ako se desi broj 3. VAŠOJ VEZI JE KRAJ

Ljubav
OVO JE SIGURAN ZNAK DA JE MEĐU VAMA GOTOVO: Ako se desi broj 3. VAŠOJ VEZI JE KRAJ
-

S vremena na vrijeme svi možemo dosaditi ljudima oko sebe. Štoviše, ponekad smo dosadni sami sebi.

Ovo su znakovi:

10. Živi u sadašnjosti.

ko1

Ne pravi planove ni za blisku budućnost, koju ćete definitivno provesti zajedno. Niti on spominje stvaranje globalnih planova za život s vama.

9. Prestao je pratiti vrijeme.

ko2

Kašnjenje od 10, 15, a zatim i 30 minuta postaje uobičajeno. Morate ga stalno podsjećati na sastanke i vrijeme. Ponekad čak kažete da će sve početi pola sata ranije, samo da biste bili sigurni da je tamo na vrijeme.

8. Počeo je nestajati satima.

ko3

Čak i ako vam hitno treba njegova pomoć, on će odgovoriti na poruku tek nakon jednog dana. Pa čak i ako vam ne treba pomoć i samo mu pišete, prestali ste očekivati ​​brzi odgovor.

7. Počeo je skrivati ​​i najobičnije stvari.

ko4

Gledate film zajedno, a onda slijedi poziv ili poruka. Dugo je nakon radnog vremena. No kad pitate tko je to i što žele, zasigurno ćete čuti o poslu i vrlo važnim pitanjima.

6. Ne sjeća se praznika.

Nova godina ili Valentinovo - nije važno jer su to za njega obični dani. Ništa posebno. Čak i ako sve dogovorite, on će izmisliti apsurdnu ispriku opravdavajući odsutnost dara.

5. Ne želi komunicirati s vašim prijateljima.

Svaki put kad ponudite sastanak s grupom prijatelja, kao odgovor dobijete bijes. Ona vaše prijatelje ne shvaća ozbiljno i vjeruje da je i vama bolje da se ne družite s njima.

4. Za neuspjehe na poslu krivi nikoga osim sebe.

Počeo vas je kriviti za to što nije dobio povišicu ili unapređenje, iako vi nemate nikakve veze s njegovim radom. Takva osoba nikada ne prizna da odgađa posao, umjesto da postane najbolji zaposlenik.

I ONO NAJBITNIJE SMO OSTAVILI ZA KRAJ. POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI----->>>>

Ne propustite