VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE SU NA POMOLU: 20. maja Sunce ulazi u Blizance, OVA 3 ZNAKA OD SUTRA ČEKA VELIKA SREĆA!

Kiosk
VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE SU NA POMOLU: 20. maja Sunce ulazi u Blizance, OVA 3 ZNAKA OD SUTRA ČEKA VELIKA SREĆA!
Sunce ulazi u znak Blizanaca, a tokom ovog asto perioda čak 3 planete će biti u retrogradnom hodu. Iako biste pomislili da će ovo loše uticati na naše živote, istina je drugačija. 

Sunce ulazi u znak Blizanaca, a tokom ovog asto perioda čak 3 planete će biti u retrogradnom hodu. Iako biste pomislili da će ovo loše uticati na naše živote, istina je drugačija, piše Stil.kurir.rs,

Sve do 21. juna ćemo imati priliku da napredujemo na svim životnim poljima. 

retrogradni-merkur-astrologija-plenata-ilustracija-pixabay

Naš um će se tokom vladavine Blizanaca značajno proširiti, otkriti neke nove vidike, ali ćemo uspeti i da pronađemo mogućnosti za lični rast. Vreme je da raskrstimo sa stvarima i ljudima iz prošlosti koji nam zadaju glavobolje. 

Oslonite se na intuiciji i vodite se unutrašnjim osjećajem, jer će se to na kraju isplatiti. Zvijezde nas čuvaju i pokazuju nam pravi put. Ne dozvolite da vas okolina pokoleba po pitanju odluka koje donosite. Sad je pravi momenat da krenete da ostvarujete planove koje već dugo imate.

Ovaj period će biti period preporoda i novih početaka, na sve nas će pozitivno uticati ukoliko povučemo prave poteze, a najveći boljitak će osjetiti Bikovi, Blizanci i Vodolije. 
 

Ne propustite