4 ZNAKA ZODIJAKA KOJA ĆE SE SIGURNO BOGATO UDATI: Šta mislite - da li ste MEĐU NJIMA?!

Kiosk
4 ZNAKA ZODIJAKA KOJA ĆE SE SIGURNO BOGATO UDATI: Šta mislite - da li ste MEĐU NJIMA?!
.

Ako sami nisu bogati, najčešće se vjenčavaju sa bogatim ljudima​​​​​​

Astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i uspjeli su da identifikuju četiri horoskopska znaka pod kojima se rađaju najbogatiji ljudi.

Ako sami nisu bogati, najčešće se vjenčavaju sa bogatim ljudima

Lav

- Lavice su prave kraljice! Kod njih ide i jedno i drugo. Ulažu u sebe po pitanju obrazovanja, karijere kao i fizičkog izgleda. Isto to traže i od partnera, uspjeh, moć, novac. One savršeno znaju da uvećaju svoje bogatstvo. Materijalisti su ali isto tako kada one zavole zavole lavovski. Odane su i vjerne supruge i divne majke. Od muškarca traže podršku kako finasijsku tako i emotivnu . Vraćaju istom merom ako ne i više.

Djevica

- jedne od najmudrijih žena horoskopa. Imaju precizne i jasne misli, nikada ne reagiju na prvu loptu. Precizno i staloženo biraju partnera. Velike su radilice pa traže istog takvog partnera. Djevice ne vole rasipnike, traže supruga sa istim pogledom na svijet. To možda i nije njihova najveća ljubav ali su kroz život naučile da je finansijska sigurnost jednako ljubav. Možda zvuči surovo ali je tako.

Rak-

Račice su esencija doma i porodice. Kao i Djevice na prvo mjesto stavljaju novac. Traže muškarca i nalaze ga koji im može dati finasijsku sigurnost i tada one prave prave porodično gnijezdo. Novac nikada ne troše na površne stvari već na dom, i na djecu. Unaprijed razmišljaju o njihovom školovanju i budućnosti. Račice ne razdvajaju ljubav od novca. To uvijek ide jedno sa drugim.

Škorpija

- duboka , jaka i strastvena žena. Muškarca bira po intuiciji. Nepogrešivo osjeća njegovu moć. Za razliku od Lava i Djevice ona će dati šansu muškarcu koji i nije materijalno stituiran i moćan . Zašto? Zato što ona intuitivno zna kako da napravi moćnog i uspešnog muškarca. Ona je u ovoj priči VRAT a muškarac GLAVA. On se okreće kako ona kaže. Pravi je sretnik taj muškarac koga Škorpija odabere za supruga. Novac, moć i uspjeh im sljeduje!

Ne propustite