AKO RIJEŠITE OVU ZAGONETKU VI STE DEFINITIVNO GENIJE! Nikad teža mozgalica, samo jednoj osobi je uspjelo

Kiosk
AKO RIJEŠITE OVU ZAGONETKU VI STE DEFINITIVNO GENIJE! Nikad teža mozgalica, samo jednoj osobi je uspjelo
,

Fotografija koja je zaludila internet, a koju je na društvenoj mreži Redit objavila jedna mama, natjerala je na stotine hiljade ljudi da se bukvalno čupaju za kosu.

  "Odustajem, ovo nije moguće. Gledam već sat vremena i ne vidim", najčešći su komentari koji su stajali uz fotografiju.

il

Riječ je nevjerovatno domišljatoj, a opet nenamjernoj optičkoj iluziji, a koju niko nije mogao da dešifruje. Kako se ne samo na prvi, već i drugi, treći, pa i pedeseti pogled čini, devojčica izgleda kao da je "progutala" ulica.

Bukvalno kao da je do polovine ukopana u stazu popločanu kaldrmom.

"Ovo je moja ćerka. A gdje je njen ostatak? Da li ga vidite?", napisala je ova mama uz objavljenu fotografiju i pozvala korisnike Redita da učetvuju u "igrici" i napišu u komentarima da li su riješili misteriju.

"Gledam već dva sata i potpuno sam zapanjen. Zapanjen“, "Da li je ovo realno? Ovo je fotomontaža, ne može biti ništa drugo", "Ma nema šanse, ne vidim. Ona je zaista ukopana u pločnik", nizali su se komentari, rešenja nije bilo ni na pomolu.

506750-iluzija-resenje-kf

"Ovo što se nastavlja na travu je ivica zida, ostatak njenog tijela je iza nje, a laktom je naslonjena na zid. Bile su mi potrebni sati i dani da to uvidim", napisao je i priložio fotografiju na kojoj je objašnjeno kako djevojčica prolazi ispod zida oivičenog kaldrmom, vrlo sličnom onoj po kojoj je hodala. Trik je bio uočiti da "mustra" poslaganog kamenja nije ista,prenosi Alo.

 Čak i uz objašnjenje, mnogi su i dalje ostali zbunjeni, tvrdeći da ne vide razliku između zida i staze. 

 

Ne propustite