"Moj muž ima troje djece iz prvog braka. "

Objavljeno:17.05.2021 - 18:35
A A A Times Arial

Ja sam ona čiji muž ima troje djece iz prvog braka.

Htjela sam samo da kažem da moj muž pravi razliku među tom djecom i našim djetetom. Mene boli što mi on priča kako je njima slavio rođendane sa po 300 gostiju, kako je djeci kupovao isključivo markiranu garderobu.

Kako je njegova bivša žena bila sva u zlatu i markiranoj garderobi. Dok meni sada prodaje priču da ne treba maloj da pravimo veliki rođendan, a sačuvaj bože da nas dvije oblačimo firmiranu garderobu.

Dok on i njegova djeca...

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Dok on i njegova djeca isključivo to nose, jer oni su navikli.

A moja kćerka i ja smo druga klasa.. Nije meni do je*ene garderobe već me boli što nije realan a navodno mnogo me voli, i ta žena je bila rospija kako on kaže.

Pa ako je tako, što je nju obasipao zlatom i luksuzom, a na meni štedi baš sve. I nisam ja kriva za razvod, upoznala sam ga tek tri godine nakon istog.

A da ne pričam da me je u petom mjesecu trudnoće ostavio jer je morao da razmisli da li da se pomiri sa njom "zbog djece".

  
 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!