HOROSKOP ZA VEČERAS I SUTRA, ZAMSLITE ŽELJU I ISPUNIT ĆE VAM SE: Univerzum šalje veliki znak, evo šta TREBATE URADITI

Kiosk
HOROSKOP ZA VEČERAS I SUTRA, ZAMSLITE ŽELJU I ISPUNIT ĆE VAM SE: Univerzum šalje veliki znak, evo šta TREBATE URADITI
.

Energija ovog vikenda će biti obojena magijom Jupitera, koji je ušao u znak Riba 14.05., a njegova glavna poruka je – oslobodite se straha koji vas blokira da napredujete. Sekstil Mjeseca u Raku i Urana u Biku bodri nas da ostvarimo čak i ono što je izgledalo nemoguće i poručuje – sve što sada započnete, ići će vam od ruke!

Jupiter je ušao u znak Riba 14. svibnja/maja, što znači da će energija ovog vikenda biti obojena magijom ove čudesne planete bogatstva, uspjeha i napretka.

Ribe su znak emocija, nježnosti i novog rođenja, a boravak Jupitera u ovom znaku tijekom vikenda nam donosi sjajnu mogućnost da dublje razumijemo sebe i svijet oko sebe, ali i da iskoristimo sve šanse koje nam Univerzum šalje.

Ovo su dani kada ostavljate nove ciljeve, privlačite obilje i koračate stazom uspjeha do konačnog cilja.

screenshot-28

S druge strane, Ribe su i znak u kojem se oslikavaju strahovi, a Jupiter nam daje snagu da se suočimo s njima, prebrodimo ih i odbacimo.

Iskoristite sva iskustva koja ste imali u prethodnih godinu dana i oslobodite se straha koji vas blokira da napredujete.

Ovo je najvažnija poruka Jupitera za ovaj vikend!

U subotu nas očekuje još jedan zanimljiv i vrijedan aspekt koji će pozitivno utjecati na karijeru – sekstil Mjeseca u Raku i Urana u Biku.

Daruje nam sjajan fokus na osobne ambicije, bodri nas da ostvarimo čak i ono što je izgledalo nemoguće i poručuje – sve što sada započnete, ići će vam od ruke!

Potražite metode koje će vam olakšati ostvarenje cilja i usprkos preprekama, nikako ne odustajte od željenog.

Nedjelja je dan za ljubav, umjetnost, druženje i maštanje.

Trigon Mjeseca u Raku i Neptuna u Ribama daje nam impresivan duh, dobru empatiju, izoštreno oko za estetiku i potrebu da iskoristimo svoje talente.

Atraktivni smo, sanjivi i voljni da svoje vizije pretvorimo u stvarnost.

Ne propustite