PRIJE 35 GODINA MUŠKARCI SU JOJ SE BACALI POD NOGE, napravila lom pjesmom i spotom: DANAS JE BUKVALNO NE BISTE PREPOZNALI

Kiosk
PRIJE 35 GODINA MUŠKARCI SU JOJ SE BACALI POD NOGE, napravila lom pjesmom i spotom: DANAS JE BUKVALNO NE BISTE PREPOZNALI
.

Sjećate se čuvene Sabrine bujnog poprsja koja je iz bazena pjevala onu njenu "Bojs, bojs, bojs? Italijanka je osamdesetih godina bukvalno zapalila muzičku scenu, a ruku na srce, naviše i zbog spota u kome se brčka u bazenu u dvodijelnom kupaćem kostimu.

"Cijela priča se krije iza te majice. Video spot je snimljen za 15 minuta" - rekla je Sabrina i priznala da je prvobitna ideja bila da snimi kratki priloga za jednu televizijsku emisiju, a ne spot.

sabrina

"Ja uopšte nisam videla fotografije sa snimanja, a kada sam ih vidjela, bila sam jako ljuta na reditelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi", rekla je.

Ali, baš su je grudi i proslavile, pa je postala se*s simbol Italije, a jedan francuski magazin je proglasio najljepšom ženom svijeta.

Ova atraktivna pevačica nije, kaže, imala buran ljubavni život. Tvrdi da su u njenom životu bila samo tri muškarca.

- U životu sam imala tri muškarca, ostalo nije bilo ništa. U osamdesetim sam bila površno poželjna, ali tada je u mom životu postojala praznina - izjavila je Sabrina.

Muškarac koji je već 27 godina njena jedina ljubav je Enriko Manoti, italijanski biznismen. Upoznali su se 1994. godine i vjenčali 2006. Za svog supruga Sabrina ima samo ijreči hvale.

I danas Sabrina izgleda kao da uopšte nije ostarila i svi se slažu da izgleda senzacionalno. Još uvijek se bavi modelingom, a vodi i poznatu emisiju "Name that tune" na talijanskoj televiziji "TV8 ".

Svoju vitku liniju održava redovnim vježbanjem, čak i do četiri puta sedmično, a iz ishrane je skoro izbacila ugljene hidrate i jede mnogo povrća, piše Žena Blic.

Ne propustite