OVE STVARI ODMAH IZBACITE JER UNOSE NESREĆU U VAŠ DOM: 1 od njih je ključna, zbog nje vam ništa ne ide u životu

Sve za dom
OVE STVARI ODMAH IZBACITE JER UNOSE NESREĆU U VAŠ DOM: 1 od njih je ključna, zbog nje vam ništa ne ide u životu
.

Ovi predmeti nikako ne bi smjeli da stoje u kući, tako da ih izbacite što prije.

Feng šui pravilo glasi da nikako ne treba da imamo okrnjene šoljice i posuđe u kući jer pravi svađu među ukućanima, a ova četiri predmeta koja smo izdvojili nikako ne smijete imati u kući jer izazivaju nesreću.

Crna vrata

Na prvom mjestu su to ulazna vrata crne boje. Na samom ulasku u dom nikako ne bi trebalo da stoje vrata u najtamijoj nijansi, jer se vjeruje da donose lošu sreću.

Stari kalendar

Smatra se da stari kalendari u domu donose posebnu nesreću, jer skraćuju život. Feng šui stručnjaci ukazuju da ne možemo vratiti vrijeme, niti se vratiti u prošlost, pa nam zbog toga ovakvi predmeti uopšte nisu potrebni.

Suho cvijeće

Preporučljivo je imati isključivo svježe/živo cvijeće u domu, dok suvo treba odmah izbaciti. Znamo da je ova vrsta biljaka odlična dekoracija, ali je takođe i odličan proizvođač negativne energije. Pa tako čim se biljka osuši odmah je izbacite iz kuće.

Prazna ljuljaška

Irski feng šui stručnjaci smatraju da stolice za ljuljanje prizivaju zle duhove, pogotovo kada su prazne. Oni tada mogu doći i sjesti na njih, ako se stolica ljulja sama od sebe, vjeruje se da su se već naselili u kući.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite