OVA OPTIČKA ILUZIJA GOVORI MNOGO O VAŠEM KARAKTERU: Ako vidite samo dva lica evo šta to znači!

Kiosk
OVA OPTIČKA ILUZIJA GOVORI MNOGO O VAŠEM KARAKTERU: Ako vidite samo dva lica evo šta to znači!
.

Prema istraživanju koje su proveli stručnjaci sa Queen's University u Ontariju, tipični ljudski mozak obrađuje oko 6.200 misli svakog dana. U slučaju da već niste izračunali, to je nova misao svakih 14 sekundi. Ali da li ste znali da način na koji vaš mozak analizira informacije otkriva mnogo o vašoj ličnosti? Uzmimo za primjer ove optičke iluzije. Ono što vidite u njima - ili drugačije rečeno, kako ih vaš um tumači - može reći više o vama nego što mislite.

Ponekad nas oči mogu izigrati. Uzmimo na primjer ovu iluziju. Ovdje je nešto u vezi s bojom i sastavom mjehurića zbog čega se može činiti kao da se kreću. Pa, ne brinite, nećete poludjeti - barem ne prema našim tumačenjima.

Možete li vidjeti drvo na ovoj ilustraciji? Pa, ako je to prva stvar koju uočite, onda vjerojatno posjedujete sjajne organizacijske sposobnosti. Možda ste čak prirodni vođa s vještinom rješavanja problema. No, iako su sve ovo izvrsne osobine, malo razmišljanja o plavom nebu neće naštetiti - pogotovo ako vam pomaže u ostvarenju davne ambicije.

Ako ste, pak, vidjeli gorilu, možda ste sami sebi najgori kritičar. Umjesto toga, primijetite li lava za početak? Pa, to vas čini snažnom osobom koja teži da ide sa svojim crijevima. A ako ste prvo uspjeli uočiti ribu, onda vjerojatno radite ovdje i sada, s vjerom i pozitivnošću da će stvari uvijek uspjeti.

 

Ne propustite