"Moja supruga ima 23 godine, a 45"

Objavljeno:06.05.2021 - 07:53
A A A Times Arial

"Imam 45 godina i moja supruga je 22 godina mlađa od mene. Svi iz mog društva mi govore da sam pogriješio što sam ostavio prvu ženu i porodicu zbog nje.

Svi mi kažu da je ona balavica koja hoće moje pare. Toliko su bili uporni da sam u jednom trenutku, iako je beskrajno volim, posumnjao u njene iskrene namjere. Slagao sam joj da idem na poslovni put na 3 dana i odsjeo u obližnjem hotelu.

woman

Odmah prvo veče sam se vratio, ali je nije bilo kod kuće. Istog trenutka sam je nazvao na mobitel. Kada sam je pitao šta radi i gdje je ona mi je rekla da je iskoristila priliku i otišla kod roditelja na selo. 

Obzirom da ni njeni roditelji nisu zadovoljni sa njenim izborom, tj. sa mnom i ne idemo tako često. 

young-woman-sitting-on-sofa-looking-at-distressed-man-at-table-74583142-5a7f74226bf06900374afa0a

Istog trenutka sam upalio auto i uputio se u selo odakle su njeni roditelji. Žive nekih 100 kilometara i trebalo mi je neka 2 sata. Kada sam došao već su bili svi na spavanju.

Čekao sam cijelo veče da svane. Međutim, kada je svanulo,  autom sam prošao pored njihove kuće sigurno 10-ak puta… nije je bilo.

Parkirao sam se nekih stotinjak metara dalje i čekao. 3 sata sam sjedio u automobilu. Vidio sam ...

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI ---->>>

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!