ŽENE, PAŽNJA! SUROVO, ALI ISTINITO: 6 razloga zašto oženjeni muškarci varaju čak i kada vole svoju ženu

Ljubav
ŽENE,  PAŽNJA! SUROVO, ALI ISTINITO:  6 razloga zašto oženjeni muškarci varaju čak i kada vole svoju ženu
.

Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevjere ženu koju su do juče obožavali.

Možda ćete tako spriječiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo

1

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

2. Voli da se igra

2

Muškarci ponekad znaju biti detinjasti i ne žele uvijek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

3. Voli nezavisne žene

3

Većina muškaraca voli žene koje umiju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

4. Želi ženu koja je srećna

4

Ako muškarac osjeti da vas više ne čini srećnom, on će možda potražiti ženu koju će umijeti da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5. Traži nešto što vi nemate

5

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

6. Prezire suze

6

Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umjesto da se suoče sa problemima u svom braku.

Ne propustite