OBJAVLJEN HOROSKOP ZA NAREDNIH 7 DANA, DANAS JE POSEBNO VAŽAN DAN: OBRATITE pažnju na 1 stvar, DONOSI PROMJENE

Kiosk
OBJAVLJEN HOROSKOP ZA NAREDNIH 7 DANA, DANAS JE POSEBNO VAŽAN DAN: OBRATITE pažnju na 1 stvar, DONOSI PROMJENE
.

Danas, 19.04., Merkur je u konjunkciji sa Suncem pa trebate biti spremni na kompromise. Svi poslovni dogovori su od danas aktivni i razne suradnje. Sunce ulazi u Bika i kreće vladavina Bika, što nam daje dobar osjećaj za posao. Materijalno dolazi do izražaja i slijedi bolji priljev financijskih sredstava. Ovaj dan je dosta povoljan.

screenshot-17

PONEDELJAK, 19.04.

U ovom danu mjesečevih energija mnogo ne ovisi od nas već od kozmičkih energija koje danas donose dosta značajnih promjena. Merkur je u konjunkciji sa Suncem pa trebate biti spremni na kompromise, prilagođavati se određenim ljudima i situacijama.

Sada imate priliku riješiti mnoge stvari koje niste ranije mogli. Moguće je pokretanje nekih stvari koje su bile u zastoju ili neki projekti. Sve vezano za simboliku Merkura kao što je komunikacija, promet, trgovina, dogovori, potpisi, ugovori, itd., sve to sada možete pokrenuti.

U prijepodnevnim satima Merkur ulazi u Bika pa će misli biti usmjerene kako da steknete materijalna sredstva za konkretne stvari. Ovaj položaj Merkura daje praktičan i zdrav razum  za posao, zaradu i mišljenja. Svi poslovni dogovori su od danas aktivni i razne suradnje.

Posao se odnosi na bankare, građevinare, trgovinu, proizvodnju i prodaju hrane itd. Svi dogovori idu dobrim putem. Zatim Mjesec pravi trigon s Neptunom što je odličan aspekt da lijepo možete sa suradnicima postići dogovor. Intuicija će vam davati dobar osjećaj kako da se postavite prema ljudima i situacijama i da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Zatim Sunce ulazi u Bika i kreće vladavina Bikova što nam daje dobar osjećaj za posao, novac i da radimo što volimo. Mnoge osobe sada se mogu opuštati i uživati u hedonizmu pa pazite na zadovoljstva u hrani posebno ako se ne želite udebljati. Materijalno dolazi do izražaja i slijedi bolji priljev financijskih sredstava. Ovaj dan je dosta povoljan.

UTORAK, 20.04.

U ovom danu Marsovih energija promjene su već pokrenute samim ulaskom Merkura i Sunca u Bika koji pokreće poslove i financije. Mjesec će biti u opoziciji s Plutonom pa možete biti neprilagodljivi s ljudima i situacijama i daje pojačanu napetost.

Zatim Mjesec prelazi u znak Lava pa možete isticati sebe svoje kvalitete i mogućnosti, dok u produžetku Mjesec pravi kvadrat sa Suncem pa trebate dati više energije od sebe da bi već započeto brže sproveli u planirano. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Merkurom i Venerom pa možemo očekivati veći disbalans kada su emocije i odnosi u pitanju.

Kako nailazite na prepreke onda trebate pojačano uložiti napore i upotrijebiti svoje talente da pokrenete stvari da idu naprijed ka cilju. Raskorak je naglašen sa samim sobom, jedno mislite ,drugo osjećate, a treće radite pa to treba dovesti u balans. Budite pažljivi u odnosima generalno, a najviše s bliskim osobama i voljenim bićem. Potrudite se da ne narušite balans u odnosima.

SRIJEDA, 20.04

U ovom danu Merkurovih energija dok on tranzitira kroz Bika i smišlja mnoge varijante za zaradu i financije i kako sklopiti dobre poslovne odnose, Mjesec će praviti kvadrat s Uranom i opoziciju sa Saturnom, što je dosta kompliciran i težak aspekt. Iskazivat će se nervoza, napetost, ishitrene odluke i pokušaj da se nešto novo pokrene ili da problem riješite na novi način pa i dalje nemate podršku drugih ljudi.

Svako je naklonjen na svoju stranu pa će napetost biti i dalje aktivna, a problem može ostati neriješen dok vi ostajete brižni i nervozni. Ovaj aspekt može donijeti i neke posljedice na dugoročne situacije i planove. Potrebno je da budete razumni i pažljivi, uz kompromisna rješenja je sve moguće učiniti i postići dogovor.

ČETVRTAK, 22.04

U ovom danu Jupiterovih sretnih energija dan nosi sa sobom malo teže aspekte pa Mjesec je u opoziciji s Jupiterom pa neka putovanja mogu biti teška. Financije i transakcije novca mogu se komplicirati. Neki ugovori i dogovori mogu biti izvjesni ako se ne prilagodite i uspostavite neki balans. Ovaj aspekt je dosta naporan i iziskuje dosta napora i energije da se postigne planirano.

U pomoć pristiže sekstil Mjeseca i Marsa pa možete nadići i savladati prepreke i nastaviti dalje raditi po planu. U nastavku Mjesec ulazi u Djevicu što donosi na red razne sitne stvari, detalje i da uklopite sve započeto da bi mogli nastaviti dalje.

Zatim Mjesec je u trigonu sa Suncem što ističe vašu osobnost, sposobnosti, kvalitete, odgovornosti i savladavanje nastalih prepreka. Iako je dan dosta isprepleten raznim preprekama, na karaju ipak rješavate mnoge stvari i krećete naprijed.

PETAK, 23.04

U ovom danu Venerinih energija iz Bika koja pravi konjunkciju s Uranom, ovaj aspekt donosi novine u odnosima i pokreće neke lijepe projekte i neke nove tehnologije. Novi način u fizičkom izgledu, uljepšavanje  i novi način prehrane.

Slobodne osobe mogu ući u neku vezu koja ne vodi nekoj dugotrajnosti i vezivanju, već slobodnoj vezi. Moguće su i avanture kratkog susreta koji će vas učiniti zadovoljnim. Zatim Mjesec je u trigonu s Merkurom, Uranom i Venerom što nam daje odličan dan pa točno znate kako da se postavite u odnosima s voljenom osobom u planiranjima, akcijama i drugim poslovnim aspektima.

Moguće je da neke nove zamišljene stvari primijenite u djelo kako ste i planirali. Sve vam danas ide s lakoćom u emotivnoj vezi, sa prijateljima u odnosima i u poslu sve što učinite i pokrenete danas ima dobar i sretan ishod. Iskoristite te mogućnosti.

Zatim Mars ulazi u Raka pa će energija mnogih ljudi biti u padu kako je i Mars u Raku u padu. Mnogo energije je sada potrebno da nešto učinite pa je moguće da se ulijenite. Radoholičari sada mogu biti nervozni, jer mogu imati razne prepreke i zastoje u poslu.

Mars će tranzitirati kroz Raka od 23.04 do 11.06. pa možete biti nervozni, umorni, nezadovoljni, frustrirani, impulzivni pa se preporučuje opreznost i više se bavite fizičkim aktivnostima da izbacite impulzivnu energiju. Više se odmarajte.

SUBOTA, 24.04 .

U ovom danu Saturnovskih energija Mjesec je u opoziciji s Neptunom pa ako ustanete rano možete biti zbunjeni, konfuzni, dezorijentirani i umorni pa bi preporuka bila da nastavite spavati duže. Ne preporučuju se nikakve akcije, dok i u odnosima može doći do nesporazuma ili nerazumijevanja. Zatim Merkur je u konjunkciji s Uranom u Biku pa možete iznenada dobiti neke ideje ili planirano od ranije sada možete pokrenuti.

Ovaj aspekt daje nove i spretne akcije i pokretanja pa trebate ovu povoljnost maksimalno iskoristiti. U nastavku Mjesec je u trigonu s Plutonom što vam daje prilagođavanje i prodornost u mnogim situacijama.

Zatim Mjesec prelazi u Vagu što je dobro za odnose sa partnerima pa možete više pažnje tu iskazati s obitelji, prijateljima i nekim bliskim odnosima. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Marsom pa sa druge strane možete se osjećati iscrpljeni, nezadovoljni, umorni i imati probleme u bliskim odnosima, a vama ovisi opredjeljujete li se za pozitivan pristup ili negativan.

Izbjegavajte konflikte s voljenom osobom i u bliskim odnosima. Danas duže spavajte i ranije idite u krevet da bi izbjegli nepovoljne aspekte i konflikte s voljenom osobom i u odnosima.

NEDJELJA, 25.04.

U ovom danu Sunčevih energija dok Sunce tranzitira kroz Bika, Venera će biti u kvadratu sa Saturnom, a poslije i Merkur što nam daje dosta teške aspekte pa se preporučuje poseban oprez u prometu, s osobama koje su starije ili su nam nadređene.

Sve odgovornosti i preuzimanja sada trebate izbjegavati . Kada je komunikacija u pitanju osjećate da vam nameću ograničenja i nešto vam brane ili zahtijevaju, a vi niste spremni preuzeti velike odgovornosti. Ovi aspekti su nespremni za suradnju, brane se tvrdoglavošću.

Dan nije dobar za komunikaciju, suradnju, dogovore pa je najbolje da se primirite i ništa ne pokrećete. U nastavku Mjesec pravi trigon sa Saturnom što može olakšati situaciju bar malo. Moguće je da niste radili kada ste trebali pa su sada isplovile i moraju se riješiti. Kako je Saturn u pitanju, nije lako sada s njim, treba se naplatiti račun koji nije rješavan na vrijeme.

Sretno u svemu!

Ne propustite