RECITE NAM GDJE JE NJEGOVA VENERA I REĆI ĆEMO VAM KAKO DA GA OSVOJITE: Otkriven način, SAMO OVAKO ĆE VAS OŽENITI

Kiosk
RECITE NAM GDJE JE NJEGOVA VENERA I REĆI ĆEMO VAM KAKO DA GA OSVOJITE: Otkriven način, SAMO OVAKO ĆE VAS OŽENITI
.

Igranje igri zavođenja je zabavna stvar, ali zavođenje nije glumljenje nečega što nisi. To je suptilna igra koju igraš s oružjem kojeg imaš. Ne s onime što nemaš. I što nikad nećeš imati. Ne znam kada vas je netko uvjerio u to da morate biti drugačiji, ali vjerujte mi, sasvim je u redu da niste nečija Venera u Ovnu. Bit svega je da ste svoja.

Česta pojava kod mnogih žena kada im se netko svidi, a zanimaju se i za astrologiju, je ta da počinju istraživati horoskop tog muškarca i njegove pozicije Mjeseca i Venere. Naime, u astrologiji vrijedi pravilo da se u horoskopu muškarca kroz ove pozicije može otkriti što ga privlači kod žene i na ženi. To pravilo potvrđuje praksu, ali ne na baš tako jednostavan način.

screenshot-1

Neki se vode time da je Mjesec samo žena, a Venera samo djevojka, ali u praksi to nije tako. Često se u poziciji Mjeseca, Venere i vladara 7. polja krije odgovor na to što taj muškarac želi od partnerice i kakve ga žene mogu privući.

Stvari su kompleksnije. Trebaju se povezivati i pozicije planeta po kućama i njihovi aspekti da bi se složila priča o tome tko što voli, želi, traži i što ga privlači.

Sama pozicija Marsa u horoskopu će nam otkriti što nekoga privlači na seksualnoj razini. Imajte na umu da se često dogodi da neku osobu seksualno i emotivno ne privlače iste osobe. Za partnericu želi jedno, za intimu drugo.

Iako se do detalja može vidjeti što koga privlači i tko je kakav u intimnoj zoni, važno je zapitati se zašto to nekoga zanima? Je li to radi zavođenja osobe ili razumijevanja njegovih potreba. Je li to radi toga da objasnimo sebi zašto netko ne obraća pažnju na nas ili da glumimo da bi nas primijetio?

Jasno se i prema horoskopu ženske osobe kojoj se neki muškarac sviđa, može vidjeti uklapa li se ona u njegovu viziju djevojke, ozbiljne partnerice ili samo seks avanture. Međutim, problem nastaje u onom trenutku kada žene počnu oponašati nečiju Veneru ili Mjesec, da bi privukle tu osobu.

Tome pridonose i mnogi tekstovi “zabavnog” karaktera sa natpisima poput “Saznaj njegov položaj Venere i zavedi ga”, “Pronađi njegov Mjesec i biti će tvoj!”. Možda vam zvuči i smiješno i tragično, ali ljudi se zaista time povode.

Često se uhvatim kako djevojkama objašnjavam da nije u nekom odnosu bitno “što on voli”, nego tko si ti. Ako muškarac ima Veneru u Ovnu i Mjesec u Lavu, on voli direktne, dominantne, snažne žene. Samostalne. Otvorene. Glasne. Sređene. Žene koje su u centru pažnje. Koje vole drame.

Djevojka koja ima Mjesec u Djevici i Veneru u Raku sigurno nije taj “tip”. Neće nikad ni biti. I nema potrebe da ikad i bude.

U želji da nekoga zavedu, žene počinju glumiti ono što nisu. I to je ok. To daje rezultate na kraće staze. Međutim, dugoročno je to neodrživo. Karakter osobe mora izaći na površinu. Mora se izraziti. Mora dobiti svoje ispunjenje. A u ovakvim slučajevima ga ne dobije.

Igranje igri zavođenja je zabavna stvar, ali zavođenje nije glumljenje nečega što nisi. To je suptilna igra koju igraš s oružjem kojeg imaš. Ne s onime što nemaš. I što nikad nećeš imati.

Ne znam kada vas je netko uvjerio u to da morate biti drugačiji, ali vjerujte mi, sasvim je u redu da niste nečija Venera u Ovnu. Bit svega je da ste svoja.

Ne propustite