ČIST AUTOMOBIL ZA 2 MINUTA: Ima da se cakli kao nov, probajte jednostavan TRIK iskusnih majstora!

Kiosk
ČIST AUTOMOBIL ZA 2 MINUTA: Ima da se cakli kao nov, probajte jednostavan TRIK iskusnih majstora!
.

Svi mi volimo besprekorno čist i blistav automobil, ali ko od nas ima vremena da svaki čas glanca svog mezimca pogotovo po ovako promenljivom vremenu? Jedan dan padne kiša i oblatnjavi ga, drugi dan se ptica postara za njega, a treći grane sunce, obasja sve nakupljene nečistoće i primora nas da uzmemo krpu u ruke. Ipak, znajte da ovo može biti velika greška jer visoke temperature i automobil koji stoji direktno na suncu nije baš najsjajniji scenario za otpočinjanje pranja.

Vodite računa da ne započnete pranje ako je vaš automobil vruć na dodir jer bi to moglo da ošteti farbu, pa pokušajte da se svojim prljavim mezimcem pozabavite u hladnijim danima ili kada je zaštićen od direktne sunčeve svjetlosti.

swindon-land-rover-car-exterior-cleaning-mobile-valeting-mobile-cleaning-car-wash-mobile-car-detailing-car-clean-mobile-car-wash-car-valet

Kako najbolje da operete automobil?

Iako je tečnost za ručno pranje suđa odličan odmašćivač i prvo za čime poseže većina vozača, znajte da to nikako nije stvar koju treba koristiti kao pomoć pri pranju vozila. Da, uklanja prljavštinu i masnoću, ali takođe uništava važna ulja koju proizvođač nanosi nakon završne boje. U slučaju da ga neprestano koristite skraćujete vek farbi na vašem automobilu koji će osim što će promijeniti boju, vrlo brzo izgubiti i sjaj.

Umesto toga, evo jednog od naših najboljih trikova za automobile: koristite sredstvo za čišćenje formulisano specijalno za vozila (lako je dostupno po povoljnoj ceni). Ono će očistiti vaš automobil u svega dva minuta – dovoljno je samo da ga pomešate sa vodom i jednim potezom pređete preko nečistoća koje će u trenutku nestati.

Ovakva sredstva predstavljaju posebnu mješavinu aktivnih supstanci, stvaraju izdašnu pjenu i temeljno čiste vaše vozilo. Štite limariju dajući joj divan sjaj, a aktivne supstance ovih profesionalnih formula za pranje otklanjaju prašinu, kao i nečistoće ulja i masti.

Rastvaraju se u hladnoj ili toploj vodi. Ne ostavljaju tragove vlage niti mrlje i lako se ispiraju. Sadrže malu količinu fosfata, biološki su aktivna i nisu toksična.

Prilikom pranja možete da upotrebite kantu ili crijevo sa običnom vodom, ali i par poteza sunđerom ili krpom obaviće sasvim solidan posao. Još je bolje što će vaš automobil odmah zasijati, pa i u slučaju da ste u žurbi propustili zaprljana mjesta, visok sjaj će ih prikriti i prljavština će biti manje uočljiva.

Ne propustite