13. I 14. APRIL DONOSI SUDAR SUNCA I PLANETE ERIS, SPREMA SE HAOTIČNA ENERGIJA: Objavljen horoskop- EVO ŠTA TO ZNAČI

Kiosk
13. I 14.  APRIL DONOSI SUDAR SUNCA I PLANETE ERIS, SPREMA SE HAOTIČNA ENERGIJA: Objavljen horoskop- EVO ŠTA TO ZNAČI
.

Patuljasti planet Eris se poravnava sa Suncem od 13. do 14. travnja/aprila i naša energija se mijenja.

Pronađite u ovim danima način da pojednostavite svoj život, riješite nesklad u svom životu i pronađite kreativne načine da svoj život transformirate u veću harmoniju. Više vjerujete svojim instinktima i probudite hrabrost i snagu kako bi se suočili s izazovima.

Prema mitologiji Eris je bila sestra Marsa, oga rata koji je poznat po tome što donosi strah i uništenje. Kao i svoj brat, Eris je donosila ratove, uništenja, a prema legendi ona je bila jedan od uzroka Trojanskog rata.

screenshot-31

Eris u astrologiji donosi razdor, kaotičnu energiju i prepirke, ali nikada to ne čini bez razloga.

Njena glavna misija je da se pojavi u našim životima kada nam je neophodna transformacija, a neslogu donosi kako bi se rodila veća harmonija.

Spoj Sunca i Erisa od nas zahtijeva da pronađemo sklad između uma, tijela i duše. Vrijeme je da se povežete sa svojom dušom i zavirimo unutar svog bića.

Moguće je da će se pojaviti neke turbulencije u našem životu, ali sada učite kako da se prilagodite promjenama i pronađete osjećaj harmonije i jedinstva – prvo sa sobom, a onda s našim okruženjem.

Eris je neustrašivi ratnik i pobunjenik, a kroz život je vodi srce. Uvijek će uraditi ono što osjeća, a njen zadatak je da nas potakne da i mi glasno kažemo ono što mislimo i pokažemo što osjećamo.

Kako se Eris poravnava sa Suncem od 13. do 14. travnja/aprila, naša energija se mijenja.

Pronađite u ovim danima način da pojednostavite svoj život, riješite nesklad u svom životu i pronađite kreativne načine da svoj život transformirate u veću harmoniju.

Dok se Eris i Sunce sastaju svake godine, u 2021. godini njihova energija se aktivira i podiže na više razine zbog prisutnosti kvadrata s Plutonom.

Eris i Pluton su već neko vrijeme u ovom kvadratnom poravnanju pa iako ova energija nije nova, mogla bi se pojačati prisutnošću Sunčeve energije.

I Pluton i Eris su moćne energije koje mogu donijeti radikalne promjene i potrebu za dramatičnom tranzicijom u našem životu.

Kako se oba smatraju planetima više svijesti i buđenja, njihova prisutnost također može potaknuti duhovna buđenja i nove životne puteve.

Iskoristite ovu energiju da pojačate svoju moć, više vjerujete svojim instinktima i probudite hrabrost i snagu kako bi se suočili s izazovima.

Snaga je već u vama!

zvor:Atma

Ne propustite