12.04. JE PRVI PROLJETNI MLAD MJESEC U OVNU, OBJAVLJEN HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Saznajte šta vas čeka - VELIKE PROMJENE

Kiosk
12.04.  JE PRVI PROLJETNI MLAD MJESEC U OVNU, OBJAVLJEN HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Saznajte šta vas čeka - VELIKE PROMJENE
.

U Ovnu za vrijeme mladog Mjeseca imamo Veneru, Sunce, Merkur i Kiron koji su u raznim aspektima s drugim planetima koje nam daju velike mogućnosti i preokrete. Možemo jako osjećati svoje vrijednosti i energetsku podršku da sve što pokrenemo je ono pravo za nas.

Sve što pokrenemo će se razvijati, a kulminacija će dati rezultate u listopadu/oktobru kada bude pun Mjesec u Ovnu. Definitivno izlazimo iz teškog i mračnog perioda, neke situacije se završavaju, pronalaze se novi putevi i razrješenje zamršenih čvorova.

Snažna energija se pokreće i velika želja da se pokrene i započne nešto novo. U Ovnu za vrijeme mladog Mjeseca imamo Veneru, Sunce, Merkur i Kiron koji su u raznim aspektima s drugim planetima koje nam daju velike mogućnosti i preokrete.

screenshot-2

Unutar nas se sreću nove i stare osobnosti koji još imaju snagu da kontroliraju i analiziraju neku novu, koja tek ima namjeru da se pokrene, a sve to nam oslikava kvadrat Venere i Plutona. Možemo jako osjećati svoje vrijednosti i energetsku podršku da sve što pokrenemo je ono pravo za nas.

Kod pojedinih osoba mogu se javiti neki strahovi iz prošlosti pa kako želite nešto novo dolazi do unutrašnjeg konflikta. Svakako treba krenuti naprijed, jer vas strahovi vraćaju u prošlost pa može prevagnuti da opet ne krenete nekim novim životnim putem. Kod nekih osoba se može događati iznenađujuće lijep novi početak za koji oni jednostavno ne vjeruju da je moguć i da oni nisu vrijedni toga.

Ovi aspekti nam daju hrabrost da budemo što jesmo i da pokrenemo neke nove životne tokove koji se mogu odnositi na ljubav, odnose, posao, financije, novi način prehrane i zdrav način života.

Sve što pokrenemo će se razvijati, a kulminacija će dati rezultate u listopadu/oktobru kada bude pun Mjesec u Ovnu. Definitivno izlazimo iz teškog i mračnog perioda, neke situacije se završavaju, pronalaze se novi putevi i razrješenje zamršenih čvorova. Mnoge stvari se pokreću sa mrtve točke i neki novi projekti se rađaju. Velike novosti su pred nama.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što vam može dati želju da se pokažete u novom svjetlu, kako fizički tako i kroz komunikaciju, prezentaciju. Budite oprezni kako se predstavljate drugima.

Ako niste u balansu s partnerom, sada imate priliku da poboljšate odnos. Pojedini Ovnovi trebaju paziti da ih ne ponese strast i uđu u neke nepromišljene afere.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što vas može potaknuti da se malo izolirate i sagledate svoju duhovnu stranu, napunite baterije za neke nove poduhvate.

Moguće je da tražite duševni i emotivni mir. Bitno je da promijenite način komunikacije i pokušate uvažiti interese drugih ljudi. Mogućnost transformacije emocija je velika.

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI -->

Ne propustite