OBJAVA JEDNE MAME KOJA JE POSTALA HIT NA INTERNETU Za njenu bebu od skoro 7 kg u porodilištu nisu imali pelene

Mame i bebe
OBJAVA JEDNE MAME KOJA JE POSTALA HIT NA INTERNETU Za njenu bebu od skoro 7 kg u porodilištu nisu imali pelene
.

Video jedne mame postao je hit na društvenim mrežama, nakon što je jedna žena pitala druge da ispričaju svoje priče o rađanju krupnih beba. Tada je korisnica TikToka po imenu Šans objavila svoju priču o rađanju bebe od šest i po kilograma.

U videu pregledanom više od 30 miliona puta ona je pokazala kako je njen sin izgledao odmah poslije porođaja, a na slici se vide dvojica ljekara kako drže bebu.

"Pričate o najvećoj bebi? Evo moje. U 38. nedjelji trudnoće rodila sam sina carskim rezom uz pomoć dvojice ljekara jer je bio težak čak šest i po kilograma", kaže ova mama, dodajući da je dječak bio dug skoro 60 centimetara.

"Tako je, rodila sam bebu koja je provela 11 dana na odjeljenju intenzivne njege novorođenčadi, gdje je, očito, bio najveća beba. Tamo nisu imali pelene ni odjeću u njegovoj veličini, pa su morali da uzmu sa pedijatrije pelene veličine tri, a doveli su mi ga u odjeći za bebe od šest do devet mjeseci", ispričala je.

Ljudi su bili iznenađeni ovom pričom, pa su se šalili da je dječak bio toliko veliki "da se sam odvezao iz bolnice" i "već sljedećeg dana krenuo na fakultet".

@shans1588

#stitch with @tawnee117 #greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588

 

Ne propustite