OVA 3 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U APRILU: A u ljubavi pogotovo, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Kiosk
OVA 3 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U APRILU: A u ljubavi pogotovo, JESTE LI MEĐU NJIMA?
.

Proljeće nam svima donosi ljepšu i pozitivniju energiju i prekopotrebni elan za promjene, ali će tri znaka Zodijaka uživati više od ostalih u naredna tri mjeseca, bar kada je o ljubavi riječ.

Evo o kojim je znakovima riječ:

Ovan

Venera je u znak Ovna ušla još 21. marta, te su pripadnici ovog znaka već u romantičnom uzletu i treba da očekuju puno flerta, udvaranja i simpatičnih prepiski i gestova. Ovo proljeće donijeće vam i više samopouzdanja nego što inače imate, što će dodatno privući suprotni pol i otvoriti vam sva vrata.

Bik

Bikovi su uvek spremni za veliku ljubav, a u narednim mjesecima konačno će i dobiti priliku da tu želju ostavre, bar ukoliko su singl. Već krajem aprila smeše vam se izgledi za ozbiljnu vezu. Ukoliko ste zauzeti uživajte u stabilnosti i sreći - predstoji vam nevjerovatno dobar period sa partnerom.

Blizanci

Za Blizance će najbolji period biti početak maja, kada će u njihov život iznenada uploviti nekoliko potencijalnih partnera. Najveće šanse da se nešto ozbiljni promijeni na emotivnom planu jeste kraj pomenutog mjeseca. To može biti početak nove ljubav, vjerida ili čak brak...

(Žena Blic)

Ne propustite