ZABAVAN TEST

ZAMISLITE ŽELJU I ODABERITE JEDNU RUŽU: Provjerite da li će vam se ispuniti najveća ŽIVOTNA ŽELJA - MOŽETE SAMO 1 BROJ IZABRATI!

Objavljeno:06.07.2021 - 15:00
A A A Times Arial

Pred vama je pet ruža, i dovoljno je da pogledate sliku i izaberete jednu od njih. Neka to bude nasumičan izbor ili jednostavno ruža koja vam je najljepša.

 

ruz 

AKO SI IZABRALA RUŽU BROJ 1.
Vi ste izuzetno emotivna osoba. Ruža broj jedan simbolizuje nježnost jer i sama tako izgleda. Vi ste u duši jedno veliko dijete i lako ste emotivno ranjivi. Može da vas povrijedi i najmanja sitnica iz razloga što umijete da se potpuno predate, bilo u prijateljstvu ili u emotivnoj vezi. Vaše tajne ne odajete lako drugim ljudima jer imate strah od izdaje.

Porodica vam je od izuzetnog značaja, ali isto tako bitnu ulogu za vas u bilo kom odnosu igra povjerenje. Bez njega vi prosto ne možete da funkcionisete. Kada je riječ o novcu, niste neko ko bi dušu đavolu prodao zbog istog, nego se kao i u svim drugim situacijama zadovoljavate sitnicama, odnosno treba vam tek toliko da imate za normalan život.

Tvoja najveća zelja je da pronađeš ljubav iz svojih snova, odnosno ljubav iz bajke, u kojoj su emocije vječne, a kraj ne postoji, kao u onim starima pričama “živjeli su srećno do kraja života.” Upravo to vam je potrebno, dakle neko ko može da vas razumije, i da vas voli i prihvati takve kakvi jeste. Vi ste u ljubavi verni i odani i vaš najveći problem je što je jako teško pronaći nekog kao što ste vi.

Imamo dobre vijesti za vas,vama jeste suđena prava, ljubav iz snova, ali ćete morati mnogo puta da se ubjedete na trn, prije nego što naiđete na ružu, odnosno na partnera, koji je spreman da vam da cijeli svoj život.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>>

  
 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!