BIO JE MIŠIĆAVI MUŠKARAC SA BUJNOM KOSOM, sve žene su se lijepile za njega: DANAS IMA 62 GODINE I IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Kiosk
BIO JE MIŠIĆAVI MUŠKARAC SA BUJNOM KOSOM, sve žene su se lijepile za njega: DANAS IMA 62 GODINE I IZGLEDA OVAKO (FOTO)
.

Nije bilo serije, filma ili reklame u osamdesetim i devedesetim godinama prošlog vijeka koje nisu uključivale njega, u to vrijeme najtraženijeg muškog modela. Danas zavodnik iz Italije ima 62 godine, a izgleda ovako.

Fabio Lanzoni, italijansko-američki glumac i maneken postao je osamdesetih godina prvi muški supermodel.

Mišićavo tijelo i bujna kosa donijeli su mu brojne angažmane, a bio je zvijezda i brojnih naslovnica ljubavnih romana. Takođe je redovno proglašavan i najse*sepilnijim muškarcem na svijetu.

Iako je bio miljenik žena, nikada nije našao onu sa kojom bi se skrasio - sve do sada.

- Australijanke su najljepše žene - poručio je nedavno prilikom gostovanja u emisiji "The Morning Show", obrazloživši svoju odluku da se preseli baš tamo riječima da su "žene u Australiji opuštenije i prirodnije od Evropljanki i Amerikanki".

On kaže i da mladolikost održava tako što ne jede slatkiše i ne pije al*ohol.

dnhk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrnn01eqv8vntnknwniymm3nwfhotqxmdczowzimdzjyzgwyzbjnziuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Fabio je inače u manekenske vode uplovio kada je imao svega 14 godina, nakon što ga je poznati fotograf Olivero Toskani primijetio u jednoj teretani u Milanu.

Proslavio se prvo u Italiji, pa je u 19. godini prešao u Njujork i osvojio i Ameriku. Pored modnih pisti i titule najplaćenijeg manekena, pojavljivao se i u filmovima.

Nakon procvata manekenske karijere, počeo je dobivati i glumačke ponude, a neke od najpamtljivijih uloga ostvario je u filmovima "Egzorcist III", "Čovječe, gdje mi je auto?" i seriji "Acapulco H.E.A.T.".

(Žena Blic)

Ne propustite