OVO JE 10 DOKAZA DA SI NAŠLA ONOG PRAVOG- NE PUŠTAJ GA: Život s njim je bajka, NEĆE VAS VARATI

Kiosk
OVO JE 10 DOKAZA DA SI NAŠLA ONOG PRAVOG- NE PUŠTAJ GA: Život s njim je bajka, NEĆE VAS VARATI
.

Onda kada ga sretneš u svom životu, istog trenutka shvatiš da si pronašla svoju najveću sreću. Tada ništa nije važnije od toga da ste zajedno i da ste sretni i ispunjeni u svakom zajedničkom trenutku.

screenshot-2

VAŠE LIČNOSTI SE UKLAPAJU

Pravi muškarac je neko čija ličnost jednostavno odgovara tvojoj i s kim se uklapaš po karakteru. Naravno, jako često se dešava kako se suprotnosti privlače. Međutim, kada upoznaš osobu s kojom se nadopunjuješ u svakom trenutku, shvatiš da je zapravo sve u tome da se uklapate po karakteru.

POSTOJI RAZUMIJEVANJE I POVJERENJE

Uvijek te razumije i imaš povjerenja u njega da mu kažeš i najmračnije tajne svoje duše. To je muškarac koji će uraditi sve da te podrži u svakom trenutku i da te razumije. Kraj njega riječi su suvišne jer si sigurna u to da te razumije i kroz samo jedan pogled.

PAŽLJIV JE

Pravi muškarac je onaj koji je brine o tebi maksimalno. On nikada ne bi dozvolio da ti se desi nešto zbog čega bi bila tužna ili patila u životu. On je zaista divan i pazi da sve bude kako treba kako te ništa ne bi izbacilo iz takta ili slično.

ISKREN JE

Na njega se uvijek možeš osloniti i reći svaku tajnu jer je on sam iskren i spreman da ti sve kaže otvoreno onako kako jeste. Kraj njega nema nikakvih tajni sa njegove strane, tako da ne treba da bude ni sa tvoje strane, piše ljubavna-adresa.com.

NJEŽAN JE

Pravi muškarac je kraj tebe najnježnije stvorenje na cijelom svijetu. Obasipa te ljubavlju, nježnošću i brigom u svakom trenutku. On nikada neće sebi dozvoliti da bude grub prema tebi već da se osjećaš kao najvoljenije biće na cijelom svijetu.

DJELI AMBICIJE S TOBOM

On svoje ciljeve za budućnost djeli upravo s tobom. Svoju sreću i tugu je spreman da podjeli s tobom i da učestvuješ u svakoj značajnoj odluci vezanoj za njegov život jer si sama sastavni dio tog života. Pravi muškarac te želi uz sebe u svakom trenutku kako bi znao da si za cijeli život prava.

ON JE LJUBAVNIK I NAJBOLJI PRIJATELJ

On je ujedno i najbolji prijatelj na kojeg se uvijek možeš osloniti, kao i ljubavnik koji je spreman pružiti svu ljubav ovoga svijeta. Kada pronađeš osobu koja je ujedno to dvoje i naljepše u tvom životu, ne dozvoli da ga izgubiš-

ZNA DA SLUŠA

Pravi muškarac je neko ko je spreman uvijek saslušati kako bi zajedno donijeli neke od najznačanijih odluka u životu. On je najbolji slušalac kojeg bi mogla poželiti u svom životu jer je osoba na koju se uvijek možeš osloniti bez obzira na sve. Život je suviše kratak da ne bi dozvoliti da se ne prepustite partneru da Vam pomogne kada god je u mogućnosti.

POPRAVLJA TI RASPOLOŽENJE

On je uvijek tu kada si tužna i neraspoložena kako bi se to promjenilo. Pravi muškarac je onaj koji neće dozvoliti da ni trenutak prođe, a da si neraspoložena u bilo kom smislu. On je tvoj osmijeh i radost najveća moguća na ovom svijetu.

SVAKI SLJEDEĆI SUSRET JE KAO PRVI

Svaki put kada ga ponovo sretneš, osjetiš leptiriće u stomaku kao prvog puta kada ste se vidjeli. Shvatite da je to zaista neko ko Vas poštuje, cijeni i da treba da provedete ostatak života zajedno.

Ne propustite