Majka na meti uvreda zbog velikog broja tetovaža: "Govore mi da sam loš uzor djetetu"

Mame i bebe
Majka na meti uvreda zbog velikog broja tetovaža: "Govore mi da sam loš uzor djetetu"
.

Beki Holt (33) iz Velike Britanije svoje tijelo prekrila je tetovažama i zbog toga privlači veliku pažnju javnosti. Čak 95 odsto njenog tijela prekriveno je tetovažama, za koje je do sada potrošila više od 35.000 eura.

Na društvenoj mreži Instagram prati je skoro 50.000 ljudi, i iako joj je takva popularnost ranije prijala, od kad je postala mama sve se teže nosi sa tim.

becky-holt-15-830x0

Naime, Beki se svakodnevno susreće sa ružnim komentarima i porukama zbog svog izgleda. Kako kaže, mnoge žene smatraju da bi, kada se ostvare kao majke, trebalo da promjene svoj stil oblačenja, odnosno da "postanu ozbiljnije" i da "ne ukrašavaju tijelo na načine koji privlače poglede".

- Govore mi da sam uništila svoje tijelo, da sam ranije bila lijepa, da sam debela, ružna, glupa, mentalno oboljela i željna pažnje, a ono što je najgore je da mi kažu da sam loša majka i loš uzor djetetu - ispričala je Beki u ispovijesti za The Sun.

becky-holt-17-830x0

Kako kaže, u komentarima koje dobija govore joj da podsjeća na glumicu iz filmova za odrasle, ali i da će zažaliti što se tetovirala.

- Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da budu toliko grozni prema nekome koga nikad nisu ni upoznali,prenosi Telegraf.Trebalo bi svi da širimo ljubav, a ne mržnju, posebno u današnjim teškim vremenima - rekla je Beki i svima poručila da bi trebalo da ignorišu društvo i uvrede okoline, i da njeguju svoju posebnost.
 

Ne propustite