OBJAVLJEN HOROSKOP PO DANIMA ZA CIJELU SEDMICU, U ČETVRTAK BUDITE NA OPREZU: Evo šta vas čeka, DOBRO JE ZNATI

Kiosk
OBJAVLJEN HOROSKOP PO DANIMA ZA CIJELU SEDMICU, U ČETVRTAK BUDITE NA OPREZU: Evo šta vas čeka, DOBRO JE ZNATI
,

Danas, 29.03., Mjesec iz Vage pravi trigon sa Saturnom iz Vodenjaka s Marsom iz Blizanaca i s Jupiterom iz Vodenjaka što je fenomenalno za početak radnog tjedna. Mnogi poslovi sada se mogu pokrenuti jer aspekti daju pokretačke ideje, dugoročne ciljeve, oštroumnost. Odličan je dan pred nama pa ga trebate iskoristiti maksimalno u karijeri, svakodnevnim obavezama i emotivno.

screenshot-40

PONEDJELJAK, 29.03.

U ovom danu mjesečeve energije Mjesec iz Vage pravi trigon sa Saturnom iz Vodenjaka s Marsom iz Blizanaca i s Jupiterom iz Vodenjaka što je fenomenalno za početak radnog tjedna. Izražen je osjećaj odgovornosti, pravičnosti, opreznosti i zdravog razuma. Mnogi poslovi sada se mogu pokrenuti jer aspekti daju pokretačke ideje, dugoročne ciljeve, oštroumnost.

Mogu se pokretati temelji tek zasnovanog ili naslijediti biznis ili praksu od ranije. S Marsom emocije su aktivne i posjeduju obilje psihičke energije pa možete poduzimati razne poslove dok su osjećaji snažni i kontrolirano, konstruktivno se koriste.

Mjesec u trigonu s Jupiterom može nam dati puno velikodušnosti, ljubaznosti i želje da se pomogne drugima. Ovaj aspekt pokreće mnoge uspješne poslove sa strancima, inozemnim firmama i obiteljskim poslovima koji donose bogatstvo i poslovne sposobnosti.

Sve vrste učenja su dobre, zatim građevinske firme, financijske transakcije i sve čega se poduzmete ima dobru šansu da uspije. Emotivno, lijepe, strastvene i iskrene emocije su naglašene pa uživajte u njima. Odličan je dan pred nama pa ga trebate iskoristiti maksimalno u karijeri, svakodnevnim obavezama i emotivno.

UTORAK, 30.03.

U ovom danu Marsove energije dok Mars tranzitira kroz Blizance dajući nam mentalnu napetost, kritički um, napadnost, spretnost u raznim vještinama, mnoge osobe imaju potrebu za intelektualnim sporovima i raznim debatama koje mogu biti sarkastične i bezobrazne. Zatim Mjesec pravi kvadrat s Plutonom što donosi napetost, neprilagođavanje onome što se od vas traži.

Zatim Merkur je u konjunkciji s Neptunom u Ribama što nam daje logiku, dok Neptun daje apstrakciju, misticizam pa te dvije suprotnosti sada trebate ujediniti u sebi. U svemu što se bude događalo u komunikaciji, pregovorima sada trebate biti oprezni i kombinirati logiku i intuiciju, a kako se ova konjunkcija događa u Ribama gdje je vladar Neptun, onda on preuzima energiju pa od logike možemo imati manje koristi.

Ipak svemir i intuicija zna kojim nas putem vodi, gdje apstraktnost pobjeđuje. U nastavku Mjesec ulazi u Škorpiona gdje je u padu pa se možete osjećati pristrano, uvredljivo, možete se povlačiti ili stvari shvaćati osobno i biti ljubomorni i posesivni pa malo pazite da ne prijeđete u ekstreme.

Odličan aspekt je sekstil Venere sa Saturnom, što može vaše odnose dovesti u stabilnost, neke stvari se mogu planirati na dugoročne tokove. Mnoge osobe su dosta lojalne, postojane i ozbiljne u odnosima s voljenom osobom, prijateljima, poslovnim partnerima pa je ovaj aspekt odličan za brak, sigurno partnerstvo i uspjeh u svemu. Vrlo je povoljno stupiti u novo poznanstvo ili poslovnu priču i ljubavnu vezu.

Za kraj dana imamo Mjesec u opoziciji s Uranom pa trebate paziti da ne reagirate brzopleto i ishitreno ili da uđete u neke suprotnosti gdje su vam bitni kompromisi. Pojedine osobe mogu neočekivano promijeniti raspoloženje i stavove što na druge može djelovati zbunjujuće.

SRIJEDA, 31.03.

U ovom danu merkurovske energije on tranzitira kroz Ribe, gdje nema svoju pravu snagu i moć razumijevanja, ali ima intuiciju i telepatske sposobnosti na nesvjesnoj razini. Izraženo je vizualno i fotografsko pamćenje, dok zaključke ne donosi logički već na bazi intuitivnog opažanja koje potječe iz nesvjesnog.

U nastavku dana Mjesec pravi kvadrat sa Saturnom pa se možete osjećati pritisnutim, puni briga, unutrašnja tjeskoba vas može odvesti da izgubite svaku motivaciju i volju za životom dok se gasi emotivna vitalnost. Sreća je ugušena i neke stvari na koje nailazite mogu biti nepovoljne. Savjet je da budete oprezni u odnosima, a ako vam se budu nudile neke velike i odgovorne stvari, najbolje je da ih pomaknete za naredni period i dobro razmislite.

Zatim Mjesec iz Škorpiona pravi trigon s Neptunom u Ribama i može vam pomoći uz pojačanu intuiciju da prethodni negativan aspekt razriješite ili ublažite. U nastavku Mjesec je u kvadratu s Jupiterom pa pazite kada su financije u pitanju i sve novčane transakcije. Izbjegavajte daleka putovanja, sklapanje ugovora sa strancima, izbjegnite zaduživanja.

Zatim Mjesec pravi trigon s Merkurom što vam daje dobar unutrašnji osjećaj, suradnju svijesti i podsvijesti pa možete imati mnogo sreće i uspjeha u mnogim stvarima. I vrlo povoljan aspekt je sekstil Sunca sa Saturnom pa možete zasjati s vašim iskustvom i autoritetom i razriješiti mnoge stvari koje su vam bile prepreka na putu uspjeha.

ČETVRTAK, 01.04.

U ovom danu Jupiterovih sretnih energija dok on tranzitira kroz Vodenjaka i još je na stupnju Vodenjaka u želji da podijeli iskustvo nepristrano sa svima u društvenim krugovima. Mnogo tolerancije, poštovanja i suradnje je potrebno za društveni uspjeh, što je danas sasvim moguće, a i na dalje ako imate takav stav u suradnji.

Zatim Mjesec je u sekstilu s Plutonom pa kod pojedinih osoba može uspjeti sarkastična šala za prvi travanj/april pa ne nasjedajte na takve pokušaje. Zatim Mjesec prelazi u Strijelca i daje vam krila, pojačan optimizam, veselost.

Možete više komunicirati, zbijati šale i biti aktivni u čemu ste planirali, jer vam sada ništa nije teško. Ovaj Mjesec daje uzvišenu idealističku, emocionalnu prirodu s previsokim ciljevima bez smisla za realnost.

PETAK, 02.04.

U ovom danu venerijanske energije ona tranzitira kroz Ovna koji je tjera da bude nasrtljiva u emocionalnom samoizražavanju. Vrlo je otvorena i nestrpljiva da pokaže sjaj u društvenim skupovima. Vrlo je strastvena, impulzivna i nestabilna u ljubavi. Traži svu pažnju i da bude glavna u centru pažnje i događanja.

U nastavku Mjesec pravi sekstil sa Saturnom, trigon sa Suncem i Venerom, što vam daje izobilje energije pa možete prihvatiti velike odgovornosti. Iskazuje se autoritet, ljubaznost, što vam daje dobre mogućnosti, kako poslovne tako i privatne.

Sada možete sve planirano ostvariti i ostaviti na druge odličan dojam. Zatim sekstil Merkura i Plutona daje vam jasnoći sagledavanja i prodornost tamo gdje ranije niste imali hrabrosti da se upustite u komunikaciju. Sve prepreke se mogu ukloniti s ovim aspektom i razriješiti sve što je bilo na neki način zakomplicirano.

U nastavku, Mjesec pravi opoziciju s Marsom i kvadrat s Neptunom što može donijeti konfuziju, napetost, povredljivost i svađe. Ne preporučuje se u drugom dijelu dana da ulazite u nejasnoće i rasprave. Zatim Mjesec pravi sekstil s Jupiterom što vam daje optimizam i da popravite vaše raspoloženje.

SUBOTA, 03.04.

U ovom danu saturnovih energija dok on tranzitira kroz Vodenjaka gdje je suvladar i na 11 stupnju Vodenjaka, koji je njen stupanj, traži od nas koncentraciju, znanstveni um ,organizaciju i nepristrasnu istinu pa moramo naporno raditi da bi došli do originalnih otkrića.

U nastavku Mjesec pravi kvadrat s Merkurom što nam daje disbalans naših osjećaja, mišljenja i činjenja. Kako je rastresenost prisutna, ne preporučuju se neka bitnija planiranja ili dogovori. Sve se može nekako pomaknuti i da ne bude kako ste planirali. Zatim Mjesec ulazi u Jarca što nas može malo ohladiti da budemo rezervirani, ozbiljni, što može biti zbunjujuće kada su vaši bliski odnosi u pitanju.

Svakako taj prelazak Mjeseca ne traje dugo i ne ostavlja neke dugoročne posljedice onda ne trebate brinuti već se malo povucite i odmorite.

NEDJELJA, 04.04.

U ovom danu sunčeve energije dok Sunce tranzitira kroz Ovna, koji nam daje jaku volju, samosvijest, obilje vitalnosti i energije, gdje osobe same biraju svoj put i ne podliježu željama i mišljenjima drugih. Mjesec pravi trigon s Uranom, što nam daje lijepa druženja, razmjene iskustva i mišljenja. Mnoge osobe sada mogu planirati i razrađivati neke ideje i projekte.

Zatim Merkur ulazi u Ovna što nam daje natjecanje,  odlučnost i mišljenje pa možemo u narednim danima imati razne rasprave i diskusije, jer Merkur u Ovnu to najviše voli. Mogu biti izraženi intelektualni egoizam i tvrdoglavi stavovi. Pokreću se mnoge stvari pa i mi sami imamo veću potrebu za kretanjem.

Moguće su mnoge komunikacije, izleti, kraća putovanja, sportske aktivnosti. Zatim Mjesec pravi kvadrat sa Suncem, što je dosta nepovoljno za započinjanje nečeg novog, sada završavajte započeto u narednom tjednu.

Zatim Mjesec pravi kvadrat s Venerom što nam daje disbalans u odnosima, kako osobnim tako i poslovnim, prijateljskim, s voljenom osobom. Kako je Mjesec u Jarcu, a Venera u Ovnu, onda su oba planeta u izgonu i nepovoljno aspektirana pa je najbolje da se svatko usmjeri na sebe dok ne prođe loš aspekt koji kratko traje.

U nastavku, Mjesec pravi sekstil s Neptunom pa vam može pomoći intuicija kako da se postavite u vašem odnosu da izbjegnete teškoće.

Sretno u svemu!

Ne propustite