SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ "DINASTIJE"?: Evo kako izgleda danas, njene slike uplašile su sve

Kiosk
SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ "DINASTIJE"?: Evo kako izgleda danas, njene slike uplašile su sve
-

Svi se sjećamo prelijepe, nježne i voljene Kristl Karington iz kultne serije "Dinastija" koju je tumačila plavokosa glumica Linda Evans. Ova serija je ovoj dami donijela nevjerovatnu slavu, ali i pet nominacija, te jedan osvojen Zlatni globus.

Linda je zbog ove uloge postala jedna od najvećih ikona pop kulture osamdesetih, zajedno sa koleginicom Džoan Kolin, a i dan danas, gotovo četiri decenije od početka snimanja serije, niko ne zaboravlja dobru i vjernu Kristl!

Evansova je tada važila za jednu od najljepših i najpoželjnijih žena svijeta, sa ledenoplavim očima, platinasto plavom kosom i raskošnim stilom, a zanimljivo je da su je ovi epiteti pratili i godinama kasnije, kada je već pošteno ostarila.

Ona se poslije "Dinastije" praktično povukla iz glume, a snimila je tek nekoliko malih i nezapaženih uloga. Upravo zbog toga rijetko se pojavljivala u javnosti, a u tim prilikama uvijek je izgledala odlično!

afbaec7c963d04bc46df96aa4c5c9f7f

Mediji su uglavnom tvrdili da je ova glumica lijepo ostarila, te da i u poznim godinama plijeni pažnju, ali sve se promijenilo 2017. godine kada je u javnost iscurio snimak njenog hapšenja...

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lijekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.

Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

U trenutku kada je procurio napravio je bum - pokazivao je sasvim drugačiju Lindu koju gotovo niko ne bi prepoznao!

hb4n3gbe

No, za sve ovo postoji objašnjenje... Naime, glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je natjeralo na neumjerenu upotrebu medicinskih sredstava.

yrrk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpfn01eqv8vm2i2owrkytdkyjrjodnhzjg0mtjlyzyynjgxmdfmodeuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Screenshot

"Stvarno razumijem zašto ljudi kažu: "Možda ne treba da živim", jer toliko je bolno biti živ, a niko nema odgovor. Ja sam rekla: "Mora da odgovor postoji. Ovo nije život" , opisala je Linda agoniju kroz koju je prolazila.

Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog liječenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Ne propustite