OGLASIO SE OTAC MEGHAN MARKLE NAKON INTERVJUA: Evo šta je poručio kćerki i zetu HARRYJU! VAŽNA PORUKA

Kiosk
OGLASIO SE OTAC MEGHAN MARKLE NAKON INTERVJUA: Evo šta je poručio kćerki i zetu HARRYJU! VAŽNA PORUKA
.

Otac Megan Markl Tomas Markl pogledao je intervju kćerke i zeta princa Harija u emisiji Opre Vinfri pa žestoko komentarisao, a shodno očekivanjima kada je on u pitanju.

Tomas Markl je negirao tvrdnje kćerke da ju je izdao, napomenuo je da se izvinio 100 puta što je 2018. pred vjenčanje Megan Markl i princa Harija prodao paparacima porodične fotografije, piše "Dejli mejl". Apelovao je na kćerku i zeta da mu dozvole da vidi unuka Arčija Harisona, pa naglasio da sada živi 70 kilometara od njihove kuće u Santa Barbari.

Otac Megan Markl je poručio da kraljevska porodica kao i Britanija nisu rasističke, "misli da je Los Anđeles rasistički, kao i Kalifornija, ali ne i da su Britanci rasisti". Ukoliko je tačno da je neimenovani član dvora bio zabrinut da li će Arči imati tamnu kožu, vjerovatno se radilo samo o "glupom pitanju", rekao je Tomas Markls (76), a onda je tvrdnje kćerka i zeta iz intervjua nazvao "glupostima". Smatra da treba istražiti rasističkim komentar, ali da je sve postalo previše politička stvar.

Tomas je napomenuo da je bio uznemiren kada je čuo da je njegova kćerka, dok je bila članica dvora, pomišljala na samoubisto. Poručio je da je "očigledno da je Hari nije dovoljno podržao". Da je on znao da njegova kćerka ima psihiološke probleme, bio bi uz nju. "Imala bi nas da nas je zadržala", rekao je komentarišući da je Megan odstranila svoju porodicu, i sa majčine i sa očeve strane.

O utiscima o intervjuu pričao je u emisiji "Dobro jutro, Britanijo", dan nakon premijere emisije u ovoj zemlji, koju je pratilo 11 miliona ljudi.

Megan je rekla da ne bi mogla da povrijedi sina na način na koji ju je otac izdao, priznavši da joj je bilo teško da se pomiri sa njim. Napomenula je da ne može ni da zamisli da namjerno nanese bol svom djetetu.

"Ako ju je iznevjerio, iznevjerila je i ona njega, prekinuvši kontakt sa njim nakon što je imao operaciju srca prije skoro tri godine", naglasio je Tomas i dodao da ni Megan ni Hari nisu marili da li će on preživeti.

"Suština je da me nije izgubila, rekla je da me je izgubila, ali nije. Ja sam uvijek bio uz nju, tu sam sada uz nju, ako me želi pored sebe", rekao je i istakao da "svi griješimo", ali da on nikada nije bio go u bazenu i da se nikada nije oblačio kao Hitler, što Hari jeste radio.

Aludirao je Harijevu odluku da na jednoj zabavi nosi nacističku uniformu kada je imao 20 godina i na sliku iz 2012. na kojoj je bio bez odjeće, "samo sa ogrlicom" , u društvu nage drugarice, u VIP hotelu u Las Vegasu.

Prisjetio se i posljednjeg telefonskog razgovora sa zetom nakon što je imao operaciju srca. Kako je napomenuo, Hari mu je poručio: "Da si me slušao, ne bi sada bio u ovoj situaciji". Za njega su to bile neprikladne riječi, pa je spustio slušalicu. Tomas Markl je za zeta rekao i da je prgava osoba.

wvkk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rzn01eqv8vnjaxntdmmzdiywzimdkyzdmwmtblndvlmdhkywjimdauanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Tomas Markl je poručio da se ne slaže sa svim stvarima koje rade njegova djeca, ali da ih uvijek voli. "I ja svakako volim Megan", naglasio je.

Prokomentarisao je i spornu objavu pisma koje mu je poslala kćerka, a zbog čega su Megan i Hari tužili "Dejli mejl" i to zbog same objave kao i zbog izmjene sadržaja te poruke. Tomas je poručio da je on sam objavio dio pisma koje je čuvao šest mjeseci. Namjeravao je da uništi pismo, u kojem je bilo veoma loših reči, iako su mediji pisali da mu je Megan prišla s ljubavlju i namjerom da se sastanu.

Tomas Markl je trebalo da prati kćerku do oltara na njenom venčanju sa Harijem 2018. u Vindzoru. Navodno to nije uradio zbog zdravstvenih problema, pa je Megan ispratio princ od Velsa.

Megan je sa druge strane pohvalila majku Doriju Ragland rekavši da je ona posljednje četiri godine provela u tihom dostojanstvu. Distancirala se od polusestre Samante koja je napisala knjigu o "svim detaljima njihovog odnosa", smatrajući da je neko ko je ne poznaje teško da može da kaže sve. Napomenula je da je odrasla kao jedinica kao i da je Samanta vratila prezime Markl nakon što je javnost saznala za vezu Megan i Harija.

(Žena Blic)

Ne propustite