Umjesto bombice za kupku, u kadu je zabunom stavila onu od čokolade: REZULTAT JE IZNENADIO MNOGE

Kiosk
Umjesto bombice za kupku, u kadu je zabunom stavila onu od čokolade: REZULTAT JE IZNENADIO MNOGE
,

Na kraju napornog radnog dana nema boljeg osjećaja nego napraviti toplu kupku i opustiti se, složit će se mnogi, a bonus su uvijek bombice koje ispuštaju fine mirise, losione, ulja... Zahvaljujući mnogim brendovima na tržištu se mogu pronaći one s mirisom kolačića i čokolade, a toliko su dobro napravljene da izgledaju kao pravi slatkiš. 

2591916c-f65c-4f46-8902-c0e591a429b8

To potvrđuje i situacija koja se dogodila jednoj ženi, a sve je ispričala njezina prijateljica u Facebook grupi Mrs Hinch Cleaning Tips. "Moja prijatelja, koja bi htjela ostati anonimna, kupila je novu bombicu za kupanje. Barem je tako mislila. Kada ju je stavila u kadu napunjenu toplom vodom shvatila je da je u pitanju čokoladna bombica, ali u obliku slatkiša! Unutrašnjost je bila ispunjena sljezovim kolačićima, pa su i oni plutali po kadi kada se istopila. Predobra priča da se ne bi podijelila."

0-woman-in-hysterics-after-mistaking-hot-chocolate-ball-for-bath-bomb-and-finds-herself-bathing-in-mar
Uz priču objavila je i fotografiju koja je nasmijala mnoge, prenosi The Sun.

Mnogi su u komentarima pisali da im je ova priča popravila dan, a bilo je i onih koji su požalili što se čokolada, omiljeni slatkiš, potrošila na ovako nešto. "Vjerojatno bih popio tu vodu...", napisao je netko.

n

Ne propustite