KLADIMO SE DA ĆETE SE NAKON OVOGA ODMAH BACITI NA ČIŠĆENJE ČETKE ZA KOSU: TikTokerica ih oprala prvi put

Kiosk
KLADIMO SE DA ĆETE SE NAKON OVOGA ODMAH BACITI NA ČIŠĆENJE ČETKE ZA KOSU: TikTokerica ih oprala prvi put
.

Iako ne boji kosu i ne koristi puno proizvoda za njegu, voda je nakon pranja četki bila jako prljava
Tu i tamo sjetimo se počupati vlasi koje su se nakupile na četki za kosu, no stručnjaci tvrde da ih je potrebno temeljito očistiti, i to barem svaka dva tjedna.

Ljubiteljica čišćenja Jessica Haizman na TikToku je pokazala kako izgleda pranje četke, a njeni rezultati zgrozili su milijune ljudi. Prvo je uklonila vlasi pomoću češlja za kosu pa je četke namakala u otopini tople vode, sode bikarbone i šampona za kosu.

39706206-0-image-a-26-1614162313182

Četke su se namakale oko pola sata, a voda je gotovo odmah poprimila odvratnu smeđu boju. Jessica je bila zgrožena rezultatima, ponajprije zato što ne boji kosu i ne koristi puno proizvoda za njegu. Proces je završila temeljitim ispiranjem četki pod vodom te ih je ostavila da se osuše na zraku.


Njen je video postao viralan s gotovo milijun pregleda, a većina komentatora također nije imala pojma da se četke moraju redovito čistiti.

“O moj bože, imam istu četku zadnjih 15 godina”, “Nikad nisam očistila četku”, “Isprobala sam ovo nedavno. Rezultati su bili podjednako odvratni, ali drago mi je što sam to učinila”, “Čim sam ovo pogledala otišla sam oprati četku”, pisali su.

 

Ne propustite