10 OSOBINA ŽENE KOJU MUŽ NIKAD NEĆE PREVARITI: Evo šta ima IDEALNA SUPRUGA

Ljubav
10 OSOBINA ŽENE KOJU MUŽ NIKAD NEĆE PREVARITI: Evo šta ima IDEALNA SUPRUGA
.

Svaki je muškarac drugačiji i kod žena traži različite stvari. Štoviše, ono što on želi ovisi o tome je li on u potrazi za djevojkom, ženom ili samo društvom za subotnju večer. Popisali smo 10 ključnih osobina koje muškarac traži i koje ga privlače kod žena.

1. Samopouzdanje
Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči. Privlačnost takvih žena koje su sigurne u svoj izgled i sposobnosti leži u činjenici da se s njima puno lakše nositi nego s onima koje trebaju stalnu potvrdu drugih. Lijepo je imati djevojku koja će se osloniti na vas sa svojom nesigurnošću u posebnim trenucima, ali s osobom koja treba stalnu potporu život zna biti pomalo neugodan.

2. Dobar smisao za humor
Nitko ne želi biti s osobom koja je uvijek ozbiljna i negativno raspoložena. Dečki žele djevojke koja se znaju smijati na njihove šale, koje znaju i  same reći nešto smiješno i uživati u sebi. Nitko ne želi durljivicu koja u svemu vidi isključivo negativne stvari i ne zna se opustiti. Djevojke s vedrim životnim stavom privlačne su muškarcima.

3. Dobro njegovana
Nitko ne poriče da izgled nije važan, uostalom to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Muškarci vole djevojke koje su ženstvene, a to može imati veze s činjenicom da se zbog toga osjećaju muževnije. Najviše ih pali lijepo njegovana žena zdravog tijela koja pazi na sebe.

man-kissing-smiling-woman-768

4. Neovisnost
Neovisnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju vlastiti život. Žena čije ponašanje sugerira da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije pretjerano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vrijeme trebaju svoj prostor.

5. Razumijevanje
Dečki žele djevojke koje će ih razumjeti, koje će ih prihvatiti onakvima kakvi jesu i biti spremne napraviti manje prilagodbe. Štoviše, iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštivati njihova uvjerenja i po mogućnosti dijeliti njihove interese.

Dečki žele djevojke koje se znaju smijati na njihove šale

6. Iskrenost i odanost
Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti vjerne. On mora biti siguran da ona neće koketirati s njegovim prijateljima one minute kad on napusti prostoriju. Vjernost i pouzdanost ključne su osobine koje muškarci traže.

7. Zrelost i artikuliranost
Dječji govor može biti sladak jedno vrijeme, ali većina muškaraca tražit će žene koje su zrele i znaju smisleno razgovarati. Tko želi biti s osobom koja razgovara samo o odjeći i šminki? Također, žene koje previše psuju nisu pretjerano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.

8. Ležernost
Muškarci su u potrazi za djevojkama koje nisu pretenciozne, a najpoželjnije su 'djevojke iz susjedstva'. Djevojka koju može odvesti roditeljima i s kojom se može dobro zabaviti na bilo kojem mjestu, ona s kojom se može opustiti i koja se ne boji da će upropastiti svoju šminku – to je cura s kojom se može na kraj svijeta.

9. Brižnost i pažnja
Muškarac svakako želi ženu koje će se brinuti o njemu. Male geste kao što je kuhanje za njega, košulja koju ste izglačali, brzi poljubac kad mu je teško, na velikoj su cijeni. Muškarci se osjećaju dobro kada znaju da njihova djevojka obraća pozornost na njih, primjećuje male stvari i brine o njihovim potrebama. No, istodobno, ne podnose kad ih se brigom i pažnjom ucjenjuje.

10. Podrška
Muškarci traže žene koje će im biti podrška, osobito kad su zainteresirani za dugoročan odnos. Za muškarca koji se bori sa svojom karijerom, podrška djevojke je vrlo važna. On želi nekoga tko će ga poslušati, a da ga neće ismijati ili podcijeniti, nekog tko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savjet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima, piše stranica Healthyandbeloved.com.

Ne propustite