NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA, KAD JE OTVORILA PAKET DOŽIVJELA ŠOK! "Samo obuci gaće i bićeš moderna"

Kiosk
NARUČILA HALJINU PREKO INTERNETA, KAD JE OTVORILA PAKET DOŽIVJELA ŠOK! "Samo obuci gaće i bićeš moderna"
.

Kupovina preko interneta je "mačka u džaku", često ono što naručite i vidite na slikama ne odgovara proizvodu koji dobijete. Niti su boje identične, niti materijal, jednoj korisnici se desilo čak da je dobila blatnjavu obuću, a omaški najčešće ima u dimenzijama.

U to se uvjerila jedna korisnica društvenih mreža koja je preko popularnog sajta za onlajn kupovinu naručila haljinu. Ono što je dobila je "trunčicu" previše zavodljivo za njen ukus. 

"Otkriva mnogo više nego što sam htjela", napisala je Keli MekKaren iz Sidneja na društvenim mrežama uz videio koji je mnoge nasmijao, a evo i zašto.

fail-kupnja-austrl

Kako nije očekivala takav epski promašaj, Keli je probala haljinu bez donjeg veša, a to joj se obilo o glavu.

Ispostavilo se da haljina koja i na slici ima nešto veći otvor na leđima, u stvarnosti je potpuno drugačija. Dekolte ide do polovine zadnjice, a kako Keli nije nosila gaće, video joj se "prorez", što je mnoge nasmijalo.

"Mislila sam da naručujem slatku haljinu za plažu bez leđa, ali kada sam se okrenula prema ogledalu samo sam pomislila: ‘Moja zadnjica je otkrivena' I ne, ništa ne pomaže da je pokrijem", ispričala je u videu,prenosi Mondo.

Ovaj snimak je ubrzo postao viralan, a neki su šaljivo komentarisali da je haljina potpuno u trendu, aludirajući na polugole zvijezde i njihove kreacije.

"Ne mogu da prestanem da se smejem! Skoro mi je telefon ispao iz ruku od smeha", prokomentarisala je jedna korisnica društvenih mreža. 

"Samo obuci gaće i bićeš moderna",  napisala je druga.
 

Ne propustite