BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu!

Praktična žena
BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu!
.

Lista je zanimljiva, nema npr. Riba koje često proglašavaju najnježnijim i najse*si ženama. Očito se za brak traže i druge kvalitete. 

married-couple-bouquet

1. Rak: topli porodični tip

Za žene rođene u znaku Raka porodica je uvijek na prvom mjestu – vlastite potrebe uvek stavlja iza svega ostaloga. Verna je i prava domaćica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah porodicu želi proširiti s dječicom te za sve saviti udobno i sigurno gnezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najrjeđe prevare partnera.

wedding

2. Djevica: menadžerka koja ima sve pod kontrolom

Djevice je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda oseti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te uopšteno cijele porodice. Kod njih sve savršeno funkcioniše, svi sretni i zadovoljni.

hijab-bride-muslim-wedding-dress-thumb640

3. Lav: lojalna partnerka koja se uvijek bori za svog partnera

Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nježnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su porodični tip žene koja najradije ima puno djece oko sebe.

register-wedding-venue

Ne propustite