REPORTER RTS-a STOJI ISPRED KUĆE BALAŠEVIĆA, GLAS MU PODRHTAVA: Stao pred kamere i izgovorio OVE RIJEČI

Kiosk
REPORTER RTS-a STOJI ISPRED KUĆE BALAŠEVIĆA, GLAS MU PODRHTAVA: Stao pred kamere i izgovorio OVE RIJEČI
.

Višesatni napori ljekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri mjeseca prije 68. rođendana

Reporter RTS-a Milan Srdić uključio se večeras u program ispred kuće pokojnog muzičara u Novom Sadu, a nije mogao da sakrije emocije zbog smrti "Panonskog mornara".

- U njegovoj ulici je trenutno tišina. Tišinu ovde, u Jovana Cvijića, ometa samo saobraćaj. Iza mene, kao što možete da vidite, okupljaju se građani. Pale svijeću, vidjeli smo suze. Otišla je duša Novog Sada, duša slovenska, duša cijelog regiona - kazao je reporter u "Dnevniku".

- Želio je na grobu da mu bude ruzmarin. U cvjećarama je uzimao bijele ruže, tačnije 11 bijelih ruža za osobu kojoj je sada najteže. Sad ću otići i odnijeti ovaj ruzmarin na mjesto za našeg Đorđa - dodao je on, dok su mu oči bile pune suza, a glas mu je podrhtavao.

891543-bif7ywiq-ff

foto: Printscreen

Balašević je, podsjetimo, prije tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako se saznaje, imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju. Ljekari su preuzeli sve neophodne mjere liječenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo uslijed ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Ljekari su, kako saznajemo, dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspješno.

Višesatni napori ljekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri mjeseca prije 68. rođendana.

Ne propustite