ZASPAO SA SLUŠALICAMA, A UJUTRO JE OSJETIO BOL U PRSIMA: Liječnici nisu mogli vjerovati svojim očima

Kiosk
ZASPAO SA SLUŠALICAMA, A UJUTRO JE OSJETIO BOL U PRSIMA: Liječnici nisu mogli vjerovati svojim očima
Prošloga tjedna kada se probudio primijetio je da mu nedostaje jedna slušalica.

Brad Gauthier (38) iz Massachusettsa upozorava korisnike AirPodsa na opasnost od gutanja bežičnih slušalica, nakon što je završio na operaciji jer je jednu slučajno progutao u snu, piše Oddity Central.

Prošloga tjedna kada se probudio primijetio je da mu nedostaje jedna slušalica. Zaspao je s njima, ali nije puno razmišljao o tome, budući da ih često zna zagubiti. Brad je provodio svoj dan kao i obično, ignorirajući blagu nelagodu u prsima, no kada je pokušao popiti čašu vode, dogodilo se nešto neobično.

Grlo mu se napunilo vodom i počeo se gušiti. Izbacio je vodu naginjanjem prema naprijed i nastavio sa svojim danom. No, misao o izgubljenoj slušalici ponovno ga je počela mučiti, pogotovo jer ju nije uspio pronaći ni uz pomoć supruge i sina.

مواطن امريكي كان دائماً يستخدم سماعة Airpods اثناء النوم ولكن في احد الايام قام ببلعها و هو نائم اكتشف هذا الامر عندما...

Objavljuje ‎ابتكار Ibtikar‎ u Subota, 6. veljače 2021.

Brad i njegova supruga smijali su se ideji da je slučajno progutao bežičnu slušalicu, no što je više razmišljao o tome, to je objašnjenje postalo vjerojatnije jer bi potvrdilo iznenadnu nelagodu u prsima i način na koji se zagrcnuo vodom. Nakon 15-ak minuta razmišljanja, zaključio je da bi trebao otići u bolnicu.

Izbjegao ozbiljnije komplikacije
“Doktori nisu mogli vjerovati svojim očima dok su gledali rendgenske snimke na kojima se jasno vidjela slušalica. Srećom, odmah su me odveli do odjela za endoskopiju”, rekao je 38-godišnjak za Caters News,prenosi Net.

Liječnici su ga upozorili da zahvat uključuje rizik od micanja AirPoda i ulaska u želudac ili pluća. Srećom, to se nije dogodilo, a Brad je nakon operacije pušten kući.

“Sretan smo što su se stvari odvile onako kako jesu i što se sve brzo riješilo, skupa s time što su se usjekle na dobro mjesto. Da sam ih slučajno udahnuo ili da su mi blokirale dušnik, situacija bi bila puno ozbiljnija”, rekao je Brad.

Zanimljivo, nakon svega što je slušalica prošla, ugrađeni zvučnik i dalje radi, no mikrofon je oštećen.

Ne propustite