NOSTALGIJA

Ovo niko nije znao: Nevjerovatna priča koja se krije iza prvog poljupca Bobe i Marije iz "Žikine dinastije"

Objavljeno:27.01.2021 - 19:59
A A A Times Arial

Ljubitelji eks-ju kinematografije sigurno se sjećaju legendarnog serijala filmova “Žikina dinastija“. Pored Gidre Bojanića i Marka Todorovića, u glavnim ulogama su se našli i Rialda Kardić i Vladimir Petrović, koji su igrali mladi par Mariju i Bobu.

Upravo Rialda Kadrić bila je gošća emisije “150 minuta” televizije “Prva” prije nekoliko godina, pri čemu je tada dala prvi put intervju poslije 30 godina. 

rijalda-kadric

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

– Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htjela da pokažem da ja to sve znam. Ne savjetujem, probajte bez filmskih kamera – rekla je kroz smijeh Rialda i dodala:

– To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dijete i danas može da djeluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati – navela je ona.

Na pitanje voditeljke Maje Nikolić, da li je kao tinejdžerka razumjela o čemu se radi u filmu u kome je postala popularna širom bivše Jugoslavije na pravi način, Kadrićeva je odgovorila.

- Ja sam glumila da sam zrelija, zato što sam se našla u sveijtu odraslih. Tu je jedna zbunjenost, tu je moj pokušaj kako ja da izađem na kraj sa svim tim, da se ta moja strepnja pubertetska ne vidi. Još ne znate ko ste – pričala je Rialda Tada.

(Telegraf.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!