OBJAVLJEN HOROSKOP ZA PERIOD OD 25.01 DO 31.01. Evo šta očekuje vaš znak

Kiosk
OBJAVLJEN HOROSKOP ZA PERIOD OD 25.01 DO 31.01. Evo šta očekuje vaš znak
.

Danas, 25.01., Mjesec iz Blizanaca pravi lijep trigon s Merkurom iz Vodenjaka pa možemo očekivati harmoniju misli i osjećaja. U večernjim satima Mjesec ne ulazi u Raka pa možete biti emotivniji i posvećeniji obitelji, drugim ljudima, samima sebi i djeci. Odličan je dan za ostvarenje ciljeva i planova, sve što se može – napravite danas i ne odlažite za sutra.

screenshot-36

PONEDJELJAK, 25.01.

Mjesec iz Blizanaca pravi lijep trigon s Merkurom iz Vodenjaka pa možemo očekivati harmoniju misli i osjećaja. Sve što ste planirali učiniti ili nastavljate iz prethodnog tjedna – sada je povoljno napraviti i pokrenuti.

Sami početak tjedna je lijep i točno znate što i kako hoćete, dok je organizacija na visokoj razini.

Mnogi dogovori razgovori i druženja s drugim ljudima su aktivni sve dok Mjesec ne uđe u Raka u večernjim satima. Onda možete biti emotivniji i posvećeniji obitelji, drugim ljudima, samima sebi i djeci.

Odličan je dan za mnoge osobe da ostvare svoje ciljeve i planove, što svakako ne treba odlagati za sutra, sve što se može – napravite danas.

UTORAK, 26.01.

Još uvijek se osjeća kvadrat Marsa i Jupitera pa kako je vladar dana Mars, onda trebate biti oprezni kada je ishitrenost, nervoza i neumjerenost u pitanju. Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom pa možete imati dobre odnose s udruženjima, timovima, prijateljima.

Neke nove ideje i planovi sada vam se mogu javljati pa se može pokazati da je dobro da se sprovedu u djela. Zatim je Sunce u kvadratu s Uranom pa može doći do pobune i sukoba, jer Uran traži grupnu suradnju, a Sunce se hoće samo istaknuti pa je teško da se te dvije planete uklope jer su kontradiktorne.

Mnoge osobe ne mogu se uklopiti u takav način rada ili rade nešto što je novo i neobično, gdje može doći i do neslaganja s autoritetima. Neke stvari koje su započete sada se ne uklapaju s ovim novim idejama i projektima.

Mjesec je u sekstilu s Marsom će vas pokrenuti i motivirati, vi idete naprijed sa svojim prethodnim zamislima. Emotivnost daje buđenje strasti s voljenom osobom.

SRIJEDA, 27.01.

Ovaj dan je pod vladavinom Merkura koji je u Vodenjaku i usporava pred retrogradno kretanje koje kreće od 30.01. pa požurite da odradite bitne stvari i dogovore. Zatim Mjesec pravi trigon s Neptunom, što nam daje odličnu intuiciju koja vas upućuje što i kako da učinite ili odreagirate. Mnoge osobe će moći učiniti što su planirale i lijepo će se osjećati.

U nastavku, Mjesec pravi opoziciju s Venerom i Plutonom iz Jarca što može otežati odnose pa se ne preporučuje da sklapate veze ili ulazite u neke poslovne odnose. Mogući su razlazi u vezama koje od ranije nemaju stabilnost pa dobro pazite ako to ne želite.

ČETVRTAK, 28.01.

U ovom Jupiterovom danu je pun Mjesec u Lavu koji pravi opoziciju sa Saturnom, Jupiterom i kvadrat s Uranom što vam daje mnogo nervoze i briga, a posebno u poslovima ili stvarima koje su na neki duži vremenski rok.

Sve može biti komplicirano kada je suradnja u pitanju, timski rad, stariji ljudi i nadređeni. Uran može dati ishitrene i brzoplete odluke i uslijed žurbe i frke možete napraviti neke greške pa gledajte da budete mirniji i staloženiji.

Venera je u konjunkciji s Plutonom što može biti i dobro za neku dobru suradnju, međusobno uvažavanje i duboke emotivne strasti pa s ovim aspektom možete ući u poslovnu i emotivnu vezu.

Pun Mjesec će isticati vašu važnost, vaše ciljeve i uspjehe koji traže u Lavu da budu pobjednici i prvi. Kako će Mjesec biti u opoziciji s Jupiterom  onda možete biti neumjereni u trošenju, dok je optimizam u padu pa obratite pažnju na troškove. Zbog Mjeseca može doći i do emotivnih ispada, povrjeđivanja i svađe.

PETAK, 29.01.

Venera je vladar ovog dana i u konjunkciji s moćnim Plutonom pa možete nastaviti dogovarati poslovne i emotivne veze i raditi po planu i projektu. Drugi moćan aspekt je Sunce u konjunkciji s Jupiterom pa postajemo svjesniji i odgovorniji i viša svijest nam daje moć.

Izražena je humanost, dobrota, velikodušnost i još mnogo lijepih događanja. Ovaj odličan dan i aspekti u njemu mogu da vam dati priliku da započnete nešto veliko u bilo kojoj sferi života, privatno, poslovno, s inozemstvom, putovanje i još mnoge stvari koje se tiču učenja i stjecanja viših znanja.

Ovaj dan je vrlo povoljan pa ga trebate iskoristiti u razne svrhe.

SUBOTA, 30.01.

U danu Saturna i njegove pravičnosti u Vodenjaku, Mjesec pravi opoziciju s Merkurom pa su misli i osjećaji u raskoraku, jedno mislimo, a drugo osjećamo, treće radimo pa sve to treba ujediniti i staviti u harmoniju, da ne dođe do grešaka.

Ne preporučuje se da sada donosite bitne odluke. Mjesec prelazi u Djevicu pa se možete baviti sitnicama, malim detaljima. Merkur kreće retrogradno i već mnoge osobe znaju da sada trebaju biti oprezne u mnogim stvarima vezanim za Merkur i Vodenjaka.

Sve je moguće, a najviše neočekivane i ishitrene stvari. Misli su usporene, dogovori nisu povoljni, neke stvari kasne, gužve u prometu i još dosta nelagodnosti. Teškoće i nesporazumi su prisutni. Mjesec pravi trigon s Uranom što može dati iznenadnu dobru mogućnost za druženje, izlaske s prijateljima, partnerom, grupna druženja pa iskoristite večernje sate za druženja.

NEDJELJA, 31.01.

U ovom danu vladar energije je Sunce koje tranzitira kroz Vodenjaka dajući nam neki novi sjaj. Mjesec je u trigonu s Marsom, što je dobro za akciju pokretanja, buđenje strasti. Dobro je da se bavite nekim sportom po mogućnosti u prirodi.

Velika snaga i energija vas može lijepo usmjeriti. Zatim pravi opoziciju s Neptunom što može donijeti konfuzije, nejasnoće, dezorijentiranost pa ako se trebate družiti s nekim – može doći do pometnje. Najbolje je da se malo udaljite i povučete dok ne prođe ovaj aspekt.

Mnoge greške mogu se dogoditi pa izbjegavajte sve vrste lijekova bez dozvole liječnika. Pazite i kakvu hranu jedete, pogledajte je li rok upotrebe istekao i ne konzumirajte ono što znate da vam ne odgovara.

Izvor:Atma

Ne propustite