OVO JE NAJMOĆNIJI PERIOD U 2021. GODINI, 7 VAŽNIH STVARI ĆE SE DESITI U VLADAVINI VODENJAKA: Ovo su ključni datumi

Kiosk
OVO JE NAJMOĆNIJI PERIOD U 2021. GODINI, 7 VAŽNIH STVARI ĆE SE DESITI U VLADAVINI VODENJAKA: Ovo su ključni datumi
.

Vladavina Vodenjaka je jedno od najmoćnijih astroloških zbivanja u 2021.! Vodenjak nas potiče da se probudimo i promijenimo način na koji smo promatrali svijet. Doživjet ćemo drastične promjene i put do tih transformacija može biti otežan i nepredvidiv. Iskoristite svoju unutrašnju snagu jer sve što slijedi – dogodit će se baš za vaše dobro!

Vladavina Vodenjaka bit će jedan pod najmoćnijih astroloških zbivanja u 2021. godini. Sunce u Vodenjaku potiče nas da se probudimo, potaknemo promjene i promijenimo način na koji smo promatrali svijet.

Vodenjak je zračni znak, a dah je izvor života. Dah nas može vratiti u sadašnji trenutak, potaknuti da razvijemo um, umirimo se i pojačamo svijest.

Tijekom Sunca u Vodenjaku doživjet ćemo drastične promjene, ali put do svih transformacija može biti otežan i nepredvidiv. Iskoristite svoj dah, upotrijebite svoju unutrašnji snagu i prigrlite sadašnji trenutak, jer sve što slijedi dogodit će se baš za vaše dobro.

screenshot-12

Ovo je vrijeme u kojem jačamo duh zajedništva i kolektivnu energiju. U 2020. godini bilo nam je teško da tu energiju sačuvamo i održimo, ali sada imamo kreativni potencijal da obnovimo društvene veze i ojačamo ih.

Promjene koje slijede donose pomalo nestabilnu energiju, ali na kraju sve će biti i više nego dobro. Evo koji važni događaji nas očekuju do 19.02.:

Pun Mjesec u Lavu + konjunkcija Sunca i Jupitera – 28.01.

Pun Mjesec je simbol promjena i završetka – znak da smo nešto ostavili iza sebe i da idemo naprijed.

On često donosi pojačane i neugodne emocije, ali pozitivna konjunkcija Sunca i Jupitera nas potiče da budemo pozitivniji, optimistični i vidimo širu sliku mnogih stvari u životu.

Retrogradni Merkur – 30.01.

Prvi retrogradni Merkur u 2021. godini događa se u znaku Vodenjaka.

Očekuju nas teškoće u komunikaciji, ali i odlaganje mnogih planova i odluka.

Numerološki niz 2-2 – 02.02.

Numerološki niz 2-2 koji vlada 02.veljače/februara donosi podršku, rast i sposobnost da nastavimo dalje graditi stazu do svojih snova i ciljeva.

Ovo je znak zatvaranja i novog početka – trenutak kada nešto ostavljamo iza sebe i krećemo ka svjetlijoj budućnosti.

Kvadrat Venere i Urana – 06.02.

Sa retrogradnim Merkurom i Venerom u kvadratnom poravnanju s Uranom, možda ćemo otkriti stare ljubavne rane ili čak da nam se prošli odnos na neki način vratiti u život.

Možda ćete saznati neke nove informacije o vezi ili možda samo doći do dublje razine ljubavi.

Sunce je povezano s retrogradnim Merkurom – 08.02.

Ovo je ključna točka u ciklusu retrogradnog Merkura. Merkur je glasnik bogova, zato u ovom trenutku obratite pažnju na sve božanske poruke ili znakove iz Svemira.

Ako nailazite na kašnjenja, pogrešne komunikacije ili čak maglu i zbunjenost u vlastitom umu, znajte da je ovo vaš znak da polako idete i napravite pauzu prije donošenja bilo kakvih velikih odluka.

Mlad Mjesec u Vodenjaku / Kineska Nova godina – 11.02.

Imamo snažnu energiju Vodenjaka koja kruži u vrijeme ovog Mjeseca. U stvari, postojat će niz kozmičkih tijela poredanih u Vodenjaku, uključujući Jupiter, Saturn, Sunce, Mjesec, Merkur i Veneru. S ovom snažnom energijom Vodenjaka koja se nudi, zaista uživamo “Eri Vodenjaka” koje se polako sve više integrira u našu stvarnost.

Ovaj mlad Mjesec također zadržava energiju promjene i može donijeti neke uznemirujuće vijesti, međutim što god nam se nađe na putu, daje nam mogućnost da razmišljamo drugačije i da pokušamo vidjeti svijet iz nove perspektive.

Kvadrat Saturna i Urana – 17.02.

Ovo je glavni kozmički događaj za 2021. godinu. Kvadrat Saturna i Urana će se dogoditi tri puta ove godine i ovo je prvi. Ovo je rijetko poravnanje i ukazuje na pobunu i promjenu u načinu na koji upravljamo i vodimo naše društvo.

Iako može ukazivati na nemir, također ukazuje na to da se sada neophodne promjene mogu izvršiti.

Dolaze promjene koje će nam ukazati što je važno, a što trebamo otpustiti iz svog života.

Ne propustite