ONA IMA 22 GODINE, NJEN DEČKO 56: Kad ga vidite vilica će vam se "objesiti" do poda, STARIJI OD NJENIH RODITELJA! (FOTO)

Kiosk
ONA IMA 22 GODINE, NJEN DEČKO 56: Kad ga vidite vilica će vam se "objesiti" do poda, STARIJI OD NJENIH RODITELJA! (FOTO)
.

22-godišnja žena koja izlazi s muškarcem starijim od svojih roditelja progovorila je o njihovoj vezi.

Alyssa Gutierrez i njezin partner Peter (56), profesionalni sportski kockar iz Las Vegasa, upoznali su se preko stranice za upoznavanje sponzora kad je frizerka imala 20 godina.

Priključila se stranici kako bi pronašla starijeg muškarca koji bi je razmazio, no inzistira kako u vezi nije zbog novca. "Uvijek su me privlačili stariji", rekla je.

Par je sad u vezi već skoro tri godine. "Bio sam oženjen 15 godina i razveo se 2010.", rekao je Peter. Kaže kako je bio očaran Alyssom čim ju je prvi put vidio. "Alyssa je tako draga osoba i nije pokušavala iskoristiti moje bogatstvo poput mnogih drugih djevojaka."

I Alyssa kaže kako su odmah kliknuli. "Moji roditelji u to su se vrijeme rastavljali. Imala sam izbor preseliti se kod jednog od njih ili živjeti sama. Bila sam spremna na to. Rekla sam Peteru o tome, već sam tražila stan, a on mi je doslovno ponudio da se uselim kod njega - imao je viška spavaću sobu i kupaonicu u svom stanu."

Budući da joj je Peter bio najstariji partner, Alyssa se brinula što će misliti njezini prijatelji i obitelj, kao i Peterova djeca, Payton (20) i Jenna (22). "Peter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i pol dana rekla sam svojoj obitelji i oni su to prihvatili", rekla je.

"Ne provodim puno vremena s njegovom djecom, ali kad se družimo, lijepo je - prihvaćaju našu vezu."

"Očigledno i se*s nam je sjajan. Zna kako me zadovoljiti, što ne znači da ga nisam naučila neke stvari."

Peter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer osjeća jaku fizičku i emocionalnu povezanost s njom. "Nisam očekivao ni želio imati dugoročnu vezu s tako mladom djevojkom, jednostavno se dogodilo."

Iako dobivaju i negativne reakcije, na njih se ne obaziru. Kažu kako se planiraju vjenčati i imati djecu.

Svoju vezu par dokumentira i na TikToku, gdje imaju preko 72 tisuće pratitelja. "Lijepo je kad mi djevojke dolaze po savjete i pomoć oko ponašanja u sličnim vezama, no naravno, imate i tih 15 posto hejtera i trolova", kaže.

Kaže kako je trolovi na TikToku pitaju je li joj to otac te pišu da oni to ne rade sa svojim očevima. "Radite što želite i izlazite s kime želite, dok god ste sretni", poručila je pak ona.

(Index.hr)

Ne propustite