"Majka mi je ozbiljna kraljica. Imala je 43 godine kad je saznala za tatinu prevaru"

Kiosk
"Majka mi je ozbiljna kraljica. Imala je 43 godine kad je saznala za tatinu prevaru"
.

"Majka mi je ozbiljna kraljica. Imala je 43 godine kada je slučajno saznala da je tata vara sa djevojkom od 22 godine, samo 2 godine starijom od mene, njegove kćerke.

Ništa mu nije rekla, pozvala je tu djevojku na piće i obavile su ženski razgovor. Zahvalila joj se što joj je pokazala kakav je tata i što nije mnogo više godina protraćila na njega.

Tog dana kad je on spakovao kofere i otišao, keva je odvrnula Soundgarden i napila se, preplakala pola vikenda, a uveče nam rekla samo "je*i ga djeco, idemo dalje" i onako naduvena od plača odvela mene i sestru na večeru da proslavimo novi početak, nas tri djevojke.

sad-desperate-woman-in-bed-crying-alone-closeup-exmk-qkqg-f0004

Eno je sad, sa 45 godina, preporodila se, zablistala, našla novu ljubav i crveni se kao tinejdžerka kad joj on pošalje poruku, donese cvijeće, skuha nam svima gala večeru.

Čovjek je divan, obožavamo ga svi redom. Tatu viđamo redovno, sve ružno je prošlo, ali...kaje se. Gleda mamu sretnu i vidim da mu je teško, a ta djevojka poslije razgovora sa mamom nikad više nije htjela da ga vidi..."

(Ispovesti.com)
 

Ne propustite