Šaljiva priča: Imala jedna punica 3 zeta...

Objavljeno:21.01.2021 - 21:47
A A A Times Arial

Jedan vic za danas (nadamo se da se punice neće naljutiti...)

Imala jedna punica tri zeta.

mlada

Jednog danaje odlučila da provjeri koliko je njeni zetovi vole. Jednog lijepog sunčanog dana se sa prvim zetom šetala pored rijeke, i, kao slučajno, skoči u rijeku i počne se praviti da se davi. Zet bez oklijevanja skoči u rijeku da spasi punicu.

starica

Slijedećeg dana,  ada je izlazio iz kuće, u svom dvorištu je vidio novog Golfa VI. Na vjetrobranu je bila poruka na  kojoj je pisalo: "Za mog zeta - od tvoje voljene punice". Slijedećeg dana je i sa drugim zetom
izvela isti eksperiment. I drugi zet je  skočio da spasi punicu. I on je sutradan našao novi Golf VI sa porukom: "Za mog zeta - od tvoje voljene punice".

golf-tdi

Trećeg dana je pokušala isti eksperiment i sa trećim zetom. Kada je skočila u vodu, zet je stao, zapalio cigaretu, gledao malo u punicu, malo u brodić u daljini, a zatim rekao: 

muskarac

E pa punice, ili da bolje kažem vještice, trenutno ne znam da plivam, morati ces sama da se snađeš, a i nećeš mi nedostajati... Slijedećeg dana je treći zet našao u svom dvorištu Lamborgini Murcielago na kome je bila poruka: "Majstore - svaka čast. Tvoj punac"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!