POGLEDAJTE BIVŠEG DEČKA MELANIE TRUMP: S njim je bila u vezi dok je živjela u SLOVENIJI! ZOVE SE JURE, ŠTA KAŽETE NA NJEGOV IZGLED?

Kiosk
POGLEDAJTE BIVŠEG DEČKA MELANIE TRUMP: S njim je bila u vezi dok je živjela u SLOVENIJI! ZOVE SE JURE, ŠTA KAŽETE NA NJEGOV IZGLED?
.

Melania Trump je 14 godina u braku s Donaldom Trumpom, a ovaj par medijima je postao još zanimljiviji otkako su se preselili u Bijelu kuću. 

Bivša slovenska manekenka i Trump upoznali su se 1998. godine na Tjednu mode i tada je Trump još uvijek bio u braku s Marlom Maples.  

Trump se ubrzo rastao i sedam godina kasnije ušao u brak s Melanijom s kojom je dobio i sina Barona. Kada je Melania postala prva dama svi  mediji su se potrudili istražiti sve o njenom životu pa su iskopali brojne fotografije iz njene mladosti i perioda kad je bila manekenka.  

melania

Javili su se i neki njeni bivši dečki, a među njima je i Jure Zorčić. 

On je s Melanijom bio dok je ona još živjela u Sloveniji.  On je za ABC televiziju opisao kako je Melaniju upoznao jednog toplog ljetnog dana 1991. godine i primijetio ju je dok se vozio na motoru.

 - Grad je bio prazan i blokiran, vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se; tko je ona? Jako mi se svidjela i pratio sam je - ispričao je Zorčić.  

3

Navodno su zajedno bili par godina dok se Melania nije odselila, a kad je u medije dospjela njegova priča svi su očekivali kako je ovaj Melanijin  dečko bio ljepotan poput James Deana, ali kad je objavljena njegova fotografija mnogi su se razočarali. 

(Večernji.hr)

Ne propustite