CRNA OVCA U FAMILIJI, EVO KO JE BAJDENOV SIN: On je 2016. POSLIJE SMRTI BRATA uradio je UŽASNU STVAR koja je šokirala cijelu Ameriku

Kiosk
CRNA OVCA U FAMILIJI, EVO KO JE BAJDENOV SIN: On je 2016. POSLIJE SMRTI BRATA uradio je UŽASNU STVAR koja je šokirala cijelu Ameriku
.

Demokratski kandidat Džo Bajden postao je 46. predsjednik SAD, a tamošnji mediji potanko su se pozabavili privatnim životom ovog 77-godišnjaka. Mnogi od njih smatraju da će mu kamen spoticanja i svojevrsni teret na toj važnoj funkciji biti srednji sin Hanter.

Naime, ovaj 50-godišnji advokat već je poznat javnosti po burnom privatnom životu i nizu skandala, a čak ga prati i epitet "crne ovce porodice Bajden".

Hanter je 2017. šokirao javnost kada su na svjetlost dane izašle informacije da je u izrazito bliskom odnosu sa Hali Bajden, udovicom njegovog brata Boua koji je 2015. preminuo od tumora mozga.

Par je otpočeo vezu godinu dana poslije Bouove smrti, a bili su zajedno sve do 2019, i ovu romansu su navodno podržavali i Hanterov otac Džo i maćeha Džil Bajden.

"Sretni smo što su se Hanter i Hali pronašli i ponovo izgradili svoje živote nakon tolike tuge. Imaju moju i Džilinu punu i potpunu podršku i radujemo se zbog njih", pisalo je tada su saopštenju Džoa Bajdena.

Ubrzo nakon raskida sa Hali, on je stao na ludi kamen sa modelom Melisom Koen, a prije nekoliko mjeseci dobili su i dijete. To je ovom advokatu drugi brak, prije toga je bio oženjen sa Ketlin Bajden, sa kojom ima troje djece - sina Finegana i kćerke Mejsi i Naomi.

9jck9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwxpnn01eqv8vmteyzgvknzc0njy2mge1ndjiyja4ntqzzdy3mty3oweuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Ketlin je zahtjev za razvod podnijela 2015, kao razlog navodeći Hanterovo nevjerstvo i upotrebu nar*otika. Ona je takođe tvrdila da se on zaduživao preko svake mjere. 

Zanimljivo je da Hanter ima još jedno dete koje je dobio sa striptizetom Lunden Aleksis Roberts (29), a koja je morala očinstvo da dokazuje na sudu, u čemu je i uspjela prošle godine. Ono što je zanimljivo jeste da je beba začeta dok je još bio u vezi sa udovicom svog brata.

Kada je riječ o njegovoj karijeri - on je suosnivač konsultantske kompanije "Rosemont Seneca Partner", a od 2014. do 2019. je radio u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina "Burisma Holdings" . Bio je i član uprave šangajske firme za upravljanje kapitalnim ulaganjima BHR.

4ovk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dnn01eqv8vogy0zju0mdfiytiyotdmntexndm3ogviyjzkmzk2owuuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Printscreen

Donald Tramp je aludirao na to da je Hanterov otac Džo koristio svoj svoj politički položaj da pomaže sinu, pa je pozivao državnog tužioca da pokrene istragu o njegovom poslovanju u inostranstvu.

(Žena Blic)

Ne propustite