OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ, ČEKA GA VELIKA ODLUKA: "Ne mogu da potpišem..."

Kiosk
OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ, ČEKA GA VELIKA ODLUKA: "Ne mogu da potpišem..."
.

Bivši srpski reprezentativac Duško Tošić proslavio je u utorak 36. rođendan, a tom prilikom čestitao mu je i bivši klub Crvena zvezda što je bilo dovoljno da se "raspali" mašta navijača.

Da li će Tošić nastaviti da nosi prefiks "bivši" ili će se to uskoro promijeniti u "sadašnji" ostaje najveća misterija zimskog prelaznog roka, ali ono što nije tajna jeste da Crvena zvezda želi njega, a da je i srpski štoper zainteresovan da se vrati na "Marakanu".

Ponovili su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da su Tošiću "vrata Crvene zvezde uvijek otvorena", a potom i najavili sastanak sa njim.

Srpski štoper je i dalje bez kluba, a u razgovoru za "Sportki žurnal" otkrio je i zašto.

"Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo", kazao je Duško Tošić za "Žurnal" i pojasnio da se ništa konkretno nije desilo.

dusko1

foto: Instagram

"Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio", objasnio je srpski štoper.

Nezvanično, Crvena zvezda želi da se rastane sa bar jednim fudbalerom iz odbrane prije nego što dogovori dolazak Duška Tošića, ali i čekanje ponude za Miloša Degeneka se odužilo, a vidjećemo da li će za to imati strpljenja i fudbalski veteran.

Nije tajna da za njega ima interesovanja iz Turske (Bešiktaš i Karagumruk), međutim odbio je pomenute ponude i čeka Crvenu zvezdu.

"Poslije razgovora sa Terzićem i Mrkelom odbio sam dve veoma povoljne ponude iz Turske. Nije bitno koji su klubovi, ali nisu to ni velike tajne za medije...", zaključio je Duško Tošić koji je u Zvezdi igrao od 2010. do 2012. godine.

(mondo.rs)

Ne propustite